Eyvah ..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Eyvah .. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,026 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Eyvah ..
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Nisaa

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende de var günese alerjim güneşe yazın birazdursam hemen yüzüm kıp kırmızı oluyor hatta bazen fazla durdugumda günde böyle pişik gibi yüzüm yanıyor ama öyle hapşırma tırksırma olmuyor genelde beyaz tenli insanlarda oluyormuş banada Dr söylefi banada bende beyaztenli olduğumdan güneşe fazla dayanamıyorum

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bende şahsen güneşe çıktığım an en az 2 kere hapşururum 😂 güneş alerjisi vücudunda kırmızı kırmızı noktacıklar çıkarsa öyle oluyor

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Oğlumun güneşe alerjisi olduğunu dusunuyorum yüzüne güneş ışığı geldi hapsirdi tiksirdi gözleri kıpkırmızı oldu. Yanakları kızardı birden. Acaba diye düşünürken gunese tekrar tuttuğunda hapsirdi oksurdu. Bu durum geçer mii
Ya kıyamam ya doktoruna bi Danış istersen canım valla benim kızım güneşi çok seviyor 5 dk önünde Dursun hemen mayıştırıyor uyuyor🥰

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Randevu aldık inşallah öyle birşey yoktur. Yoksa tüm yaz evde otururuz.😂 Sağlıklı olsunda isterse hiç dışarı çıkmiyim. Allah bebislerimize sağlıkli uzun omurler versin
Krem veriyorlar kuzum evde oturma çocuğun d vitamininede ihtiyacı var ama inşallah öyle bişey çıkmaz

Tüm sayfalar yüklendi.