Sorum var Fikirlerini bekliyorum

• Konbuyu başlatan Kızannesi
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kızannesi tarafından oluşturulan Fikirlerini bekliyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 728 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fikirlerini bekliyorum
Konbuyu başlatan Kızannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveofs

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Aile uygun tatil yerleri önerirmisiniz
Bebbegin vatsa pek otel tavsiye etmwm aslinda hele ek gidadaysa villa kiralaman daha dogru olur . Erdek cuğradan kiralamistik cok memnun kaldik evet yemek yapma problemi oluyor ama iki aile gitmistik cocuguda vardi . Ne yiyosa ona gore pisti yemek herkez halinden memnundu denizide cok siğ bir yer . Denizini bilmedigim yere girmem ama bu dedigim yer ful kum yavas yavas derinlesiyor karsisi ada oldugu icinde dalga vs olmuyor gemide gecmiyor acik olmadigi icn . Bursa ve cevresindekilere ozellikle tavsiyemdir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebbegin vatsa pek otel tavsiye etmwm aslinda hele ek gidadaysa villa kiralaman daha dogru olur . Erdek cuğradan kiralamistik cok memnun kaldik evet yemek yapma problemi oluyor ama iki aile gitmistik cocuguda vardi . Ne yiyosa ona gore pisti yemek herkez halinden memnundu denizide cok siğ bir yer . Denizini bilmedigim yere girmem ama bu dedigim yer ful kum yavas yavas derinlesiyor karsisi ada oldugu icinde dalga vs olmuyor gemide gecmiyor acik olmadigi icn . Bursa ve cevresindekilere ozellikle tavsiyemdir
Antalya otel olarak . İmperial sunland resort spa antalya larissa antalya ince kum beach antalya nashira tavsiye ederim turk mutfagi var digerlerinden ziyade

Son düzenleme:

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Kayınvalide evi 🤭😂😂 Şaka bir yana da her bölgede var artık herkese uygun yerler nasıl bir yer istiyorsun sen canım? Bana göre mesela oteldense, bungalovlar ya da villa tarzı bir şey daha iyi

Tüm sayfalar yüklendi.