Fikrinize ihtiyacım var.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Minik Anne tarafından oluşturulan Fikrinize ihtiyacım var. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,610 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fikrinize ihtiyacım var.
Konbuyu başlatan Minik Anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

ErrBaa🧑🧒

Kayıtlı Üye
rank
Selamün aleyküm arkadaşlar, ben bir şey danışmak istiyorum. Eşimin dört yeğeni var. İkisi eltimden, ikisi görümcelerimden. Eşim benden önce yeğenlerine hiç bir şey takmamış, yani doğumlarında ve sünnetlerinde. Eltimin çocukları ikiside erkek. Şimdi kıza hamile. Görümcelerimin kızlarına doğum günlerinde altın küpe aldık sırf doğumlarında bir şey takılmadı diye. Eltimin oğlunun birine 200₺ verdik doğum gününde, bugün doğer oğlunun doğum günü, ne versem bilemedim. Eltim doğum yaptığında da ne takıcam bilmiyorum. Bi fikir verir misiniz? Yani diğer doğum günlerinde normal hediye alınır ama her birine birer defa iyi bir şey olsun istiyorum. Altın fiyatlarıda malum.
Valla cnm inşallah yaptığın iyilikler sana nankörlük olarak dönmez.☺️ Ama bekarken takmamasıda gayettt normal.önemli olan evlendikten sonra gerci hos onlarda hepsi borçta.ver 200 ₺ alsın ne istiyorsa.doğumda da artık bütçenize göre... Çok ta düşünceli olma bence(tecrübeliyim bu konularda :) )

Minik Anne

Kayıtlı Üye
rank
Cnm 200 lira ver yeterli..sonuçta malum ekonomi berbat durumda herşey asiri pahalı ..hem kendi ihtiyacı olan bir şey alır oara en iyisi
100 verebildik, aynen dediğin gibi herşey çok pahalı.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle yengeye amca ya can kurban dert ettiğin şeye bak canımsın
Valla cnm inşallah yaptığın iyilikler sana nankörlük olarak dönmez.☺️ Ama bekarken takmamasıda gayettt normal.önemli olan evlendikten sonra gerci hos onlarda hepsi borçta.ver 200 ₺ alsın ne istiyorsa.doğumda da artık bütçenize göre... Çok ta düşünceli olma bence(tecrübeliyim bu konularda :) )
İnşaAllah, yani eltimle aram gel gitli. Ama eşim yeğenlerini çok seviyor, bende seviyorum. Rlimde olmadan herşeyi çok fazla düşünüyorum malesef. Arkadaşlarım bu yüzden bana çok kızıyorlar😆

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Ya
100 verebildik, aynen dediğin gibi herşey çok pahalı.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşaAllah, yani eltimle aram gel gitli. Ama eşim yeğenlerini çok seviyor, bende seviyorum. Rlimde olmadan herşeyi çok fazla düşünüyorum malesef. Arkadaşlarım bu yüzden bana çok kızıyorla
İyi yaptin cnm düşünmen yeterli ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.