fitil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyraaa🤍 tarafından oluşturulan fitil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,080 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı fitil
Konbuyu başlatan Sümeyraaa🤍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
kızlar bebeğim çok huysuz ne yapsam durmuyor gazını çıkartıyorum altı temiz karnı tok yine de ağlıyor sancısı mı var acaba kayınvalidem ile konuştum dün fitil tak dedi eşim getirmiş kullananlar var mı 1 aylık bebeğim bir zararı var mıdır 1 aylık bebege

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
kızlar bebeğim çok huysuz ne yapsam durmuyor gazını çıkartıyorum altı temiz karnı tok yine de ağlıyor sancısı mı var acaba kayınvalidem ile konuştum dün fitil tak dedi eşim getirmiş kullananlar var mı 1 aylık bebeğim bir zararı var mıdır 1 aylık bebege
Canım ateşi yoksa fitil kullanma. Gereken herşeyi yapmışsın zaten bunlara rağmen huzursuzsa kulağı ağrıyor olabilir bi sağlık ocağına götür istersen kulağına baksınlar

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım sırf huysuz diye fitil kullanılmaz ateşi varsa onu kullan oda son çare olarak.

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Canım sırf huysuz diye fitil kullanılmaz ateşi varsa onu kullan oda son çare olarak.
bende öyle düşünüyorum teşekkürler canım 🌹🌹❣️❣️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aylık kontrole gittiniz mi cnm
birazdan gidicez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

birazdan gidicez
neden

Tüm sayfalar yüklendi.