Gargara

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Acelya60 tarafından oluşturulan Gargara başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 721 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gargara
Konbuyu başlatan Acelya60
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Acelya60

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 10 haftalık hamileyim dilimin kenarında aft çıkmış çok acıyo bide tam ağzımın içinde olduğu için yemek bile yiyemiyorum acile gitmiştim doktor da fungostatin diye toz verdi sulandırıp gargara yapilcak dedi sizce kullaniyimmi

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 10 haftalık hamileyim dilimin kenarında aft çıkmış çok acıyo bide tam ağzımın içinde olduğu için yemek bile yiyemiyorum acile gitmiştim doktor da fungostatin diye toz verdi sulandırıp gargara yapilcak dedi sizce kullaniyimmi
Geçmiş olsun verdiyse kullan bende yok ilaç kullanmak istemiyorsan eyer sumak kaynat tuz da içine ekleyerek günde bir kaç defa gargara yap iyi gelir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm doktorun verdiği ilacı kaidn doğum doktoruna danış öyle iç.. ve reçetede yazar oku gebelikte zararı yoksa içersin

Tüm sayfalar yüklendi.