Gastrit

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde damla mısra tarafından oluşturulan Gastrit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 614 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gastrit
Konbuyu başlatan damla mısra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

damla mısra

Kayıtlı Üye
rank
Kızımın midesinde refluden sonra şimdide gastrit çıktı endoskopi yapılacak pazartesi daha önce yaptıran varmı yemek yememe sebebi o yüzden miş yaşayan varmı? bu durumu yazabilirse sevinirim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kızımın midesinde refluden sonra şimdide gastrit çıktı endoskopi yapılacak pazartesi daha önce yaptıran varmı yemek yememe sebebi o yüzden miş yaşayan varmı? bu durumu yazabilirse sevinirim
Geçmiş olsun canım kızın kaç yaşında
Ben bana da endoskopi yapılmıştı yaklaşık iyi 7-8 sene önce zaten gün veriyorlar gidiyorsun anestezi ile yapılıyor ama ağzından midene bir kamerası sokuyorlar boru gibi bir şeyle ince bir şey tabii o arada endoskopi yapılan kişi anestezi ile uyutulmuş oluyor zaten işlem bittikten sonra da ayrı bir yatağa alıyorlar uyanana kadar orada müsahaade altında tutuyorlar uyanınca da zaten eve gidiyorsun ama sonucum hemen çıkmamıştı

damla mısra

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım kızın kaç yaşında
Ben bana da endoskopi yapılmıştı yaklaşık iyi 7-8 sene önce zaten gün veriyorlar gidiyorsun anestezi ile yapılıyor ama ağzından midene bir kamerası sokuyorlar boru gibi bir şeyle ince bir şey tabii o arada endoskopi yapılan kişi anestezi ile uyutulmuş oluyor zaten işlem bittikten sonra da ayrı bir yatağa alıyorlar uyanana kadar orada müsahaade altında tutuyorlar uyanınca da zaten eve gidiyorsun ama sonucum hemen çıkmamıştı
12.ayinda açıkçası çok korkuyorum kızım için

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğin küçük olduğu için narkoz altında olur canım bende 18 yaşından küçük o operasyonu geçirdim ameliyathanede narkoz vererwk uyuyuyorlar ama o ortamı gördüm yani sıcak kaynayan suyun içinde bekliyoe endoskopi makinası ve sadece 10 15 dakika sürüyor endişe etme hiç bir sorun teşkil etmiyor

damla mısra

Kayıtlı Üye
rank
Yok canim korkulacak bişey deil endişe etme en fazla yarım saat hastenede geçer
Tşk ederim 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bebeğin küçük olduğu için narkoz altında olur canım bende 18 yaşından küçük o operasyonu geçirdim ameliyathanede narkoz vererwk uyuyuyorlar ama o ortamı gördüm yani sıcak kaynayan suyun içinde bekliyoe endoskopi makinası ve sadece 10 15 dakika sürüyor endişe etme hiç bir sorun teşkil etmiyor
Tşk ederim 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.