Gaz damlası konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Oya nızam tarafından oluşturulan Gaz damlası konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 884 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz damlası konu
Konbuyu başlatan Oya nızam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar 27 gunluk bebegımın çok gazı var en etkili gaz damlası hangısı ona alayım ya kullanan faydasını goren varsa lutfen yazsın
Kuzum gözün aydın rabbim uzun ömür versin bebisine bizimde gaz sorunumuz var şuan 2 aylık ilk Bioga kullandık hiç ise yaramadı daha sonra doktor tavsiyesi üzerine nurse Harvey's damlayı aldik 2 aydır nerdeyse kullanıyorum ve emin ol çok faydasını gördüm gem bitkiden oluşu hemde bebeğimi rahatlatması güvenerek verdiğim bir damla

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum gözün aydın rabbim uzun ömür versin bebisine bizimde gaz sorunumuz var şuan 2 aylık ilk Bioga kullandık hiç ise yaramadı daha sonra doktor tavsiyesi üzerine nurse Harvey's damlayı aldik 2 aydır nerdeyse kullanıyorum ve emin ol çok faydasını gördüm gem bitkiden oluşu hemde bebeğimi rahatlatması güvenerek verdiğim bir damla
Bu gün bizede Dr bu damladan yazdı inşallah bizede faydası olur senin bebiş kaç aylık ve kaç dmla veriyorsun cnm

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bu gün bizede Dr bu damladan yazdı inşallah bizede faydası olur senin bebiş kaç aylık ve kaç dmla veriyorsun cnm
Biz 2 aylığız günlük 20 damla veriyorum 1 veya 2 sefer verebilirsin dedi gerçekten bizde yaradı biz felakat kolik bir bebektir resmen gece arabayla günlerce gezdiğimiz oldu ilk zamanlar ama şuan şükürler olsun rahat gaz damlası biraz şans işi doktor bize deneye deneye bulacaksın dedi çünkü her gaz damlası her çocuğa iyi gelmeye biliyor dedi umarım sizde de ise yarar minik kuş rahatlar🙏🥰🤲

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biz 2 aylığız günlük 20 damla veriyorum 1 veya 2 sefer verebilirsin dedi gerçekten bizde yaradı biz felakat kolik bir bebektir resmen gece arabayla günlerce gezdiğimiz oldu ilk zamanlar ama şuan şükürler olsun rahat gaz damlası biraz şans işi doktor bize deneye deneye bulacaksın dedi çünkü her gaz damlası her çocuğa iyi gelmeye biliyor dedi umarım sizde de ise yarar minik kuş rahatlar🙏🥰🤲
İnşallah ya bizimde çok gazimiz var ikinip cikaramayinca çok agliyo bakalım bu günden başladık bizde 3 ayligiz sabah 10 akşam 10 damla ver dedi Dr

Tüm sayfalar yüklendi.