Gebe kalma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Gebe kalma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebe kalma
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Bende yazacaktım arkadaş yazmış ama dediği çok doğru soğan kürü çok faydalı diyorlar canım ve en önemlisi stres yapmasın gerçekten kafaya taktıkça olmuyor

Dilekb

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hepimizi öpüyorum hepinizin bilgisine ihtiyacım var kızlar teyzem 12 yıllık evli 2 kızı var biri 11 biri biride 8 yaşında 29 yaşında teyzemin önceden çıcugu oldu 2 kizı serbest hiç birşey yoktu ama sondaki 8 yaşındaki kızı zor oldu normal dogum yaptı Altan dikişliydi şimdi çocuk istiyor 4 yıldır olmuyor yumurta çatlama ignesi yaptı rahim filmi çekti yumurta tembelliği var şimdi sıra sizde hamile kalabilmesi için ne önerirsiniz tarif bilgi lütfen
Çivan percemi otu faydalı bende aynı durumdaydim

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bende yazacaktım arkadaş yazmış ama dediği çok doğru soğan kürü çok faydalı diyorlar canım ve en önemlisi stres yapmasın gerçekten kafaya taktıkça olmuyor
Nasıl yapılıyor bi tarif yaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nurum o nasıl oluyor

Son düzenleme:

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hepimizi öpüyorum hepinizin bilgisine ihtiyacım var kızlar teyzem 12 yıllık evli 2 kızı var biri 11 biri biride 8 yaşında 29 yaşında teyzemin önceden çıcugu oldu 2 kizı serbest hiç birşey yoktu ama sondaki 8 yaşındaki kızı zor oldu normal dogum yaptı Altan dikişliydi şimdi çocuk istiyor 4 yıldır olmuyor yumurta çatlama ignesi yaptı rahim filmi çekti yumurta tembelliği var şimdi sıra sizde hamile kalabilmesi için ne önerirsiniz tarif bilgi lütfen
Regl bitiminde 15 günlük soğann suyu kürü yapacak ve regl son günümden itibaren ovülasyon kiti ile yunurtlama günü takip edecek aynı renk iki çizgi gördüğü gün yumurtlama demek o gün birliktelik sonra gün aşırı regl olana kadar devam 2 3 ay sonra allahın izniylr olur 2 tane arkadaşımda pko lu ikisinide öyle takip ettim birinin bebesi kucağında diğeri. 6 aylık şuan 😘 bi duasını alırım denedikten sonra 😂

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Regl bitiminde 15 günlük soğann suyu kürü yapacak ve regl son günümden itibaren ovülasyon kiti ile yunurtlama günü takip edecek aynı renk iki çizgi gördüğü gün yumurtlama demek o gün birliktelik sonra gün aşırı regl olana kadar devam 2 3 ay sonra allahın izniylr olur 2 tane arkadaşımda pko lu ikisinide öyle takip ettim birinin bebesi kucağında diğeri. 6 aylık şuan 😘 bi duasını alırım denedikten sonra 😂
İnşAllah canım benim kit eczaneden satıliyor

Hemen resim attım yazdıklsrını

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl yapılıyor bi tarif yaz

Nurum o nasıl oluyor
Detaylı olarak İnternette yazıyor canım tam tarif bende bilmiyorum ama bir soğanı 4 e bölüp kabuğu ile kaynatıyorsun soğuyunca da içiyorsun diye biliyorum ama kaç defa kaç günde bir nette tam yazar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar