Gebe kalma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Gebe kalma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebe kalma
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Ozlem kzlrmk

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hepimizi öpüyorum hepinizin bilgisine ihtiyacım var kızlar teyzem 12 yıllık evli 2 kızı var biri 11 biri biride 8 yaşında 29 yaşında teyzemin önceden çıcugu oldu 2 kizı serbest hiç birşey yoktu ama sondaki 8 yaşındaki kızı zor oldu normal dogum yaptı Altan dikişliydi şimdi çocuk istiyor 4 yıldır olmuyor yumurta çatlama ignesi yaptı rahim filmi çekti yumurta tembelliği var şimdi sıra sizde hamile kalabilmesi için ne önerirsiniz tarif bilgi lütfen
Valla cnm benim de 1 yila yakin olmadi istedigim halde doktora gittim yumurtalarin yavas calisiyo dedi klomen diye bi ilac verdi bir hafta boyunca aksamlari yatarken 2 tane ictim duzenli bir hafta iliskiye girdim sonuc cift yumurta ikizi simdi ucuncuye hamileyim bende cok ise yaradi

Nazlıgül

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öncelikle hepimizi öpüyorum hepinizin bilgisine ihtiyacım var kızlar teyzem 12 yıllık evli 2 kızı var biri 11 biri biride 8 yaşında 29 yaşında teyzemin önceden çıcugu oldu 2 kizı serbest hiç birşey yoktu ama sondaki 8 yaşındaki kızı zor oldu normal dogum yaptı Altan dikişliydi şimdi çocuk istiyor 4 yıldır olmuyor yumurta çatlama ignesi yaptı rahim filmi çekti yumurta tembelliği var şimdi sıra sizde hamile kalabilmesi için ne önerirsiniz tarif bilgi lütfen
Civan percemi sogan kabuğu ısırgan otu kaynatıp sabah aç karnına içsin

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Valla cnm benim de 1 yila yakin olmadi istedigim halde doktora gittim yumurtalarin yavas calisiyo dedi klomen diye bi ilac verdi bir hafta boyunca aksamlari yatarken 2 tane ictim duzenli bir hafta iliskiye girdim sonuc cift yumurta ikizi simdi ucuncuye hamileyim bende cok ise yaradi
Gitmedigi doktor kalmadı bşe tın para yatırdı olmadı 2 kızı da var ama 4 yıldır istiyor olmuyor dur deyim senin dedigini

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım benim kit eczaneden satıliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hemen resim attım yazdıklsrını
At at inşallah faydası dokunur. Ovülasyon kitleri eczanede varmı bilmiyorum ama internette var ordan alabilir ondada önemli olan öğlen 1 ve 5 arasında ilk idrar olmamak ve test yapımından 1 saat öncesinde su sıvı tüketimi bitmiş olmak şartıyla uygulaması gerekiyor test LH seviyesi ölçüyor lh sıvı tüketimine bağlı olarak yüksek çıkabilir. 1 ve 5 arası hormonal açıdan en doğru aralıkmış buna bende anlam veremedim il başlarda ama şey gibi hani geceleri vücudun melatonin salgılayıp gece 2 den sonra zirve yapması gibi birşey 😂

M

Mercan

Guest
Dur deyim

Canim şimdi aradım dedim dedi onu yaptım hiç fayda etmedi havuç yaptım fayda etmedi daha akla gelince söyle cnm

Kızlar bu c lafi nerde satılıyor biliyorsun
C life kendi sitesinde satılıyor canım . Macun onu kullansın. Birde balgam sökücü var asist onu da kullansın her gün bir tane. Vücuttaki kötü toksitleri atmasını sağlıyor . Salam sosis vs hazır gıdalardan uzak dursun. Organik şeyler tuketsin salataya sumak mor havuç mor turp salata yapıp yesin. Birde hamile kalana kadar meyrem Ana otunu üstünde taşısın. Birlikte olurken de hiç çıkarmasın sadece duslarada çıkarsın. Otun ustune 3 meyrem süresini okuyacak üstünde taşıyacak. Q enzim yumurta kalitesinde çok etkili. Ve ozelliklede stresten uzak duracak

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
C life kendi sitesinde satılıyor canım . Macun onu kullansın. Birde balgam sökücü var asist onu da kullansın her gün bir tane. Vücuttaki kötü toksitleri atmasını sağlıyor . Salam sosis vs hazır gıdalardan uzak dursun. Organik şeyler tuketsin salataya sumak mor havuç mor turp salata yapıp yesin. Birde hamile kalana kadar meyrem Ana otunu üstünde taşısın. Birlikte olurken de hiç çıkarmasın sadece duslarada çıkarsın. Otun ustune 3 meyrem süresini okuyacak üstünde taşıyacak. Q enzim yumurta kalitesinde çok etkili. Ve ozelliklede stresten uzak duracak
Söylerim bi cnm ya gitti hocalara beline ip bagladılar yine fayda görmedi inşallah bu da fayda görür

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar