Gebeliğe bağlı şeker

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Gebeliğe bağlı şeker başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,691 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebeliğe bağlı şeker
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar aranızda gebeliğe bağlı şeker çıkan var mı bende çıktı bugün test sonucunda öğrendim.. neler yaptınız doktor un ve şeker azalt dedi çok asiir tatlı yiyen biri de değilim..şeker çıkan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda tecrübelerinizden faydalanayim

Kızlar aranızda gebeliğe bağlı şeker çıkan var mı bende çıktı bugün test sonucunda öğrendim.. neler yaptınız doktor un ve şeker azalt dedi çok asiir tatlı yiyen biri de değilim..şeker çıkan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda tecrübelerinizden faydalanayim
Geçmiş olsun canım doktorun dediği gibi şekerden hamur işinden uzak dur bişey olmaz inşallah ❤️

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yaptırdım normal çıktı şükür

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Çok geçmiş olsun kuzum diyetine uyduğun taktirde Allah'ın izniyle sıkıntı olmaz

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 11. Haftasındasınız.
Bebeğimiz artık tamamen oluştu. tekme atar, gerilir, hıçkırır ancak bunların hiçbirini hissetmezsiniz. bebeğiniz
incir kadar olur. bulantı ve kusma azalır. kendinizi daha iyi hissedersiniz. ancak kabızlık ve mide yanmaları
başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 7 cm ağırlıgı 8 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Fazla tüketen biri de değilim ki.. içtiğim glikozun etkisinden dolayı mı seker çıktı acaba moralim bozuldu
İçtiğin glikozla alakli degil kzuum o zaman yaptıran herkeste çıkar birde böyle duşun. Makarna, patates, hamur işi , un , gibi şeylerden uzak dur

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun canım 🥰

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Benimde gebelik şekerim var maalesef bende sizin gibi öyle çok tatlı tüketen biri değilim şekerim çıktığından beri yemiyorum herşeye hasret kaldım desem yeridir kepek ekmeği tüketiyorum ünlü şekerli herşeyi kestim meyvede de şeker olduğu için doktorum meyve bile yeme dedi sadece tadımlık alabilirsin dedi kontrole gittim iyiye gidiyordu su miktarı falan gebelik şekerim çıktığından beri canım aşırı tatlı şeyler çekiyor böyle bişey olamaz yani çok zorlanıyorum bu konuda 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.