Gebeliğe bağlı şeker

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ecmelll tarafından oluşturulan Gebeliğe bağlı şeker başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,692 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebeliğe bağlı şeker
Konbuyu başlatan ecmelll
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
Kızlar aranızda gebeliğe bağlı şeker çıkan var mı bende çıktı bugün test sonucunda öğrendim.. neler yaptınız doktor un ve şeker azalt dedi çok asiir tatlı yiyen biri de değilim..şeker çıkan anneler yardımcı olabilir mi bu konuda tecrübelerinizden faydalanayim
Öncelikle geçmiş olsun canım benim ilk hamileligimde vardi ben bi kaç gün hastane de yatis yaptım çok yüksekti şekerim bir gün insülin yapıldı ve hatta diyete başlattı diyetle sekerimin düştüğünü görünce doktor insülini biraktirdi doğuma kadar sürekli evde sekerimi ölçtüm diyete de devam ettim çok şükür doğumdan sonra da şekerim düzene girdi

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
😂😂 Valla bende buna şükrediyorum kuzum
Tek tesellim o benim 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen ya bi ara eşimin tarafı burdaydi ev toparlayi bırakmıştım 😂 şükür iki kişiyiz ama yakında 3 olcaz sizde öyle bebek olan evde düzen olmazmış 😂
Aynen çocuğamı bakıcaz evemi ben salıvericem gitsin kocam çok rahatsız olursa kendi temizler. Benim için dağıtmaması bile bir mucize😂😂

Muhakkak öyledir ama en azından çikolata tatlı yeriz ya şimdiki halime ben bile üzülüyorum 🤣
Yani şuan daha dikkatliyiz ama doğurduktan sonra gaz sorunu var, süt sorunu var. Bizim dertlerimiz bitmez 😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 11. Haftasındasınız.
Bebeğimiz artık tamamen oluştu. tekme atar, gerilir, hıçkırır ancak bunların hiçbirini hissetmezsiniz. bebeğiniz
incir kadar olur. bulantı ve kusma azalır. kendinizi daha iyi hissedersiniz. ancak kabızlık ve mide yanmaları
başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 7 cm ağırlıgı 8 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Tek tesellim o benim 😂😂

Aynen çocuğamı bakıcaz evemi ben salıvericem gitsin kocam çok rahatsız olursa kendi temizler. Benim için dağıtmaması bile bir mucize😂😂

Yani şuan daha dikkatliyiz ama doğurduktan sonra gaz sorunu var, süt sorunu var. Bizim dertlerimiz bitmez 😂
dünyanın en güzel ve en yorucu işi anne olmak 🤗

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle geçmiş olsun canım benim ilk hamileligimde vardi ben bi kaç gün hastane de yatis yaptım çok yüksekti şekerim bir gün insülin yapıldı ve hatta diyete başlattı diyetle sekerimin düştüğünü görünce doktor insülini biraktirdi doğuma kadar sürekli evde sekerimi ölçtüm diyete de devam ettim çok şükür doğumdan sonra da şekerim düzene girdi
Çok saol cnm 🥰 cnm ben bugün ölçtüm yemekten sonra 117 bıraz abur cubur yedim 143 çıktı yani pek yüksek değildi.. bı kaç gün takip edecem bende benim suanlik öyle aşırı yüksek değil .. zaten çoğu bayanda gebelikte çıkıyormuş bende de çıktı şans işte kimi o kadar tatlı tüketir çıkmaz ben fazla tuketmedigim halde bende çıktı

Tek tesellim o benim 😂😂

Bakalım yaşayıp görecez kuzum 😂

Tüm sayfalar yüklendi.