Ekmek tam tahıllı olanlardan al canım.. Beyaz normal ekmek alma. Pirinç, makarna, kızartma türü yeme dedi. İş yerinde çıktıysa aç kalma ama az al ekmeğini 1 dilim artır dedi. Yoğurt süt ihmal etme.. Tabi pekmez tahin falan yok.. Tatlı ilk zamanlar hiç yemedim 1 ay falan sonra canım çok çektiğinde ufacık bi lokma yedim ama kalkıp hareket ettim dışarı çıkma imkanım olmadığında evin içinde iş falan yaptım. Hamur işi de öyle çok canım börek çektiğinde az yedim akşam yemeğinde dışarı yürüyüşe çıktık sonra. Çalıştığım için iş yerine yanımda götürüyordum kahvaltı ara öğün falan. 5 tane falan çeri domates, 1 salatalık, 1 parça beyaz peynir, 3- 5 ceviz badem, bikaç zeytin. Başlarda yanında 1 dilim ekmek yiyordum doyamadığım için. Son zamanlarda ekmeksiz yiyorum. Bazen yumurta haşlayıp götürüyordum. Ara öğün yanımda çerez, meyve, diyet kraker ve bisküvilerden oluyordu galeta falan. Çok doyacak kadar değil bikaç tane yiyordum. Meyve de tabi mesela üzüm, incir olmaz dedi doktor şeker oranı yüksek meyveler olmayacak.. Diyetten sanırım kilo almadım şeker çıktığından beri. Çok şükür bebek iyi kilo alımı iyi. Ben aynı kiloda kaldım. Hamileliğin başlarında 4 5 kilo almıştım aynı hala. Cuma 36 haftalık olacak.. Biraz kilo almışım diye hissediyorum tartılmadım henüz..
Bakalım durum nasıl..
İnşallah diyetle tamamlarsın sende.
Bi arkadaşıma insülin başladı doktor yazık doğuma kadar iğne vurdu