Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Anladım kuzum işte benim.ilk gebelik ne olur ne olmaz yaptırayım dedim.etrafda duyuyorum bebeğin kalbi şekerden dolayı durmus felan diye.. bende yaptirayim dikkat edeyim dedim
Çok şükür kızım iyiydi bugün hastenede beklerken her an seni görecek gibi hissettim kuzum nazlı yildiirm kapısında bekleyen kadınlara bakıyorum acaba dedim Seda Hasan burda mı diye
Çok şükür kızım iyiydi bugün hastenede beklerken her an seni görecek gibi hissettim kuzum nazlı yildiirm kapısında bekleyen kadınlara bakıyorum acaba dedim Seda Hasan burda mı diye
Benimde gebelik şekerim var maalesef bende sizin gibi öyle çok tatlı tüketen biri değilim şekerim çıktığından beri yemiyorum herşeye hasret kaldım desem yeridir kepek ekmeği tüketiyorum ünlü şekerli herşeyi kestim meyvede de şeker olduğu için doktorum meyve bile yeme dedi sadece tadımlık alabilirsin dedi kontrole gittim iyiye gidiyordu su miktarı falan gebelik şekerim çıktığından beri canım aşırı tatlı şeyler çekiyor böyle bişey olamaz yani çok zorlanıyorum bu konuda
Bebeğimiz artık tamamen oluştu. tekme atar, gerilir, hıçkırır ancak bunların hiçbirini hissetmezsiniz. bebeğiniz
incir kadar olur. bulantı ve kusma azalır. kendinizi daha iyi hissedersiniz. ancak kabızlık ve mide yanmaları
başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 7 cm ağırlıgı 8 gr
Bende anlamadım ki kuzum yani aşırı tatlı tüketen biri değilim ama çıkması tuhaf geldi bana .. kepek ekmek yenilmez ki .. bende anlamadım nasıl beskenecegimi daha adam akıllı araştırmaya fırsatım olmadı kosturmaktan baya yoğun bı gün geçirdim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Saol cnm
Şekersen usak.dururum da ister istemez hamur tüketiyoruz kuzum nasıl olacak bende anlamadım
Şekersen usak.dururum da ister istemez hamur tüketiyoruz kuzum nasıl olacak bende anlamadım
İnşallah kuzum bakalım yarından itibaren araştırcam çok yüksek çıkmadı zaten ama yinede diyete basla dedi haftanın 2 günü şekeri olc bana gönder dedi eczaneden şeker test makinesi aldım ..
İnşallah kuzum bakalım yarından itibaren araştırcam çok yüksek çıkmadı zaten ama yinede diyete basla dedi haftanın 2 günü şekeri olc bana gönder dedi eczaneden şeker test makinesi aldım ..
Bilmem ki .. son zamanalrda patates çok tükettim iste faydalı diye tüketiyorsun ama şeker yapıyormuş
Bilmem ki .. son zamanalrda patates çok tükettim iste faydalı diye tüketiyorsun ama şeker yapıyormuş
Diyet listem yok cnm araştırıp sana liste atarım
Diyet listem yok cnm araştırıp sana liste atarım
Çok şükür kuzum valla bende de çıkmaz diye baya rahat gittim hüsranla ayrıldım doktordan kaderde varmış ne yapalım rabbbim beterinden koruusn bizi
Maalesef normalde yemeyeceğim şeylere doktor yasak dediği an canım çekiyor
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 11. Haftasındasınız.
Bebeğimiz artık tamamen oluştu. tekme atar, gerilir, hıçkırır ancak bunların hiçbirini hissetmezsiniz. bebeğiniz
incir kadar olur. bulantı ve kusma azalır. kendinizi daha iyi hissedersiniz. ancak kabızlık ve mide yanmaları
Benimde sancılarım kasılmalar başladı doktorum 3-4 gün yat erken doğum olabilir ağrılarını takip et geçmezse gel dedi. Bugün evi döktüm temizledim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 11. Haftasındasınız.