Sorum var Gebelik değişimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük duam tarafından oluşturulan Gebelik değişimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik değişimi
Konbuyu başlatan Küçük duam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatun

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Peki hanımlar kız yada erkek cinsiyetinde ne gibi değişiklikler oluyor kızlarda şu olur erkeklerde şu olur dediğiniz oldu mu
Hiç bir değişiklik olmadı herşeyi birebir aynı yaşadım ☺️ tek sıkıntı kızımın temmuz da olması 🤭 sıcaklar da hamilelik çok zormuş

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Peki hanımlar kız yada erkek cinsiyetinde ne gibi değişiklikler oluyor kızlarda şu olur erkeklerde şu olur dediğiniz oldu mu
Öyle bir şey yok canım eskiler hep ye eksiği doğur Ayşe'yi ye tatlıyı doğur hakkıyi demişler ama 😂😂 ben gebeliğin başından tut sojun akadar bol ekşi ve bol acı yedim sonuç paşam oldu 😍😍. Yaniher gebelik farklıdır birinde bu deyim tutar birinde tutmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız olursa zaten ilk aylarda yüzünde hafif lekeler çıkar ay geçtikçe çoğalıyor erkekse güzelleşiyor sun yüzün parlıyor
Buda tamamen hurafe benim yengemin iki tane oğlu var bir oğlumda yüzü dediğin gibi oldu çok güzelleşti diğer oğlumda ise sivilce siyha noktadan geçilmesi ama sonuç erkek..

Küçük duam

Kayıtlı Üye
rank
Öyle bir şey yok canım eskiler hep ye eksiği doğur Ayşe'yi ye tatlıyı doğur hakkıyi demişler ama 😂😂 ben gebeliğin başından tut sojun akadar bol ekşi ve bol acı yedim sonuç paşam oldu 😍😍. Yaniher gebelik farklıdır birinde bu deyim tutar birinde tutmaz

Buda tamamen hurafe benim yengemin iki tane oğlu var bir oğlumda yüzü dediğin gibi oldu çok güzelleşti diğer oğlumda ise sivilce siyha noktadan geçilmesi ama sonuç erkek..
Hm anladım

Ya kimisi ayak ağrısı olunca erkek çocuk diyor kimisi kız diyor o yüzden sordum

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kız olursa zaten ilk aylarda yüzünde hafif lekeler çıkar ay geçtikçe çoğalıyor erkekse güzelleşiyor sun yüzün parlıyor
Buna hiç inanmıyorum ben iki çocuğumda hiç bozulmadım o bor söylenti bence

Kuzum oğluma hamileyken ben bunu doktoruma sormuştum bana verdiği cevapta kız çocuğu kendini geç düzermiş anne karnında erkek çocuğu daha çabuk düzermiş ve bana her utorsan kağıdı verildiğinde incelerdim ve oğlumla kızımın utoranalari hep karsilastirdim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar