Sorum var Gebelik değişimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Küçük duam tarafından oluşturulan Gebelik değişimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,695 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik değişimi
Konbuyu başlatan Küçük duam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatun

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayşem çok teşekkür ederim aşkımmmm♥️♥️♥️ nasılsın bebeğim kayram nasil
Hiç iyi değilim aşırı uykum var Kayra 2 saat önce uyudu nerdeyse sabahın ezan vakti uyandı 😂😂 beynim dönüyor resmen uykusuzluk ve açlıktan beni de bırakmıyor kslkayim bugün çok husuzrsuz sürekli ağlıyor 🥺🥺. Büyük tuvaletini zor yaptı yapınca da üstü başı hattı komple daha evi dahi toplayamafim 😂😂 bizim adam gelecek nerdeyse. Sen nasılsın sonucu gösterdin mi

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hiç iyi değilim aşırı uykum var Kayra 2 saat önce uyudu nerdeyse sabahın ezan vakti uyandı 😂😂 beynim dönüyor resmen uykusuzluk ve açlıktan beni de bırakmıyor kslkayim bugün çok husuzrsuz sürekli ağlıyor 🥺🥺. Büyük tuvaletini zor yaptı yapınca da üstü başı hattı komple daha evi dahi toplayamafim 😂😂 bizim adam gelecek nerdeyse. Sen nasılsın sonucu gösterdin mi
Ya kıyamam ben ya🥺🥺🥺🥺 aşkım dün yarım gün tatil yapmışlar 28 Ekim tatili gidemedim pazartesi gününe kaldı artık bizim çadı da hiç yatmiyor sabah 6 yatıyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya kıyamam ben ya🥺🥺🥺🥺 aşkım dün yarım gün tatil yapmışlar 28 Ekim tatili gidemedim pazartesi gününe kaldı artık bizim çadı da hiç yatmiyor sabah 6 yatıyor
Neden acaba kuzum şu sıralar bebekler de bir şey var 🤦🏻‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayra rahatına pek düşkün bakalım ileri de ben bu ayıcık ile ne yapacam 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar