Ahahhaha baba diyecek bu deli oğlan annesi😂😂😂 @Kayra'nın Annesi 👶🏻 😂😂😂
Küçük duam Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 50 Konum Kırıklareli Lüleburgaz 29 Ekim 2022 #21 Hülya❤️' Alıntı: Ahahhaha baba diyecek bu deli oğlan annesi @Kayra'nın Annesi 👶🏻 Genişletmek için tıkla ...
Hülya❤️' Alıntı: Ahahhaha baba diyecek bu deli oğlan annesi @Kayra'nın Annesi 👶🏻 Genişletmek için tıkla ...
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 29 Ekim 2022 #22 Küçük duam' Alıntı: Peki hanımlar kız yada erkek cinsiyetinde ne gibi değişiklikler oluyor kızlarda şu olur erkeklerde şu olur dediğiniz oldu mu Genişletmek için tıkla ... 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo
Küçük duam' Alıntı: Peki hanımlar kız yada erkek cinsiyetinde ne gibi değişiklikler oluyor kızlarda şu olur erkeklerde şu olur dediğiniz oldu mu Genişletmek için tıkla ... 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #23 Naziko' Alıntı: 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo Genişletmek için tıkla ... Maşallah ben aşka kendime guvenmem 4 düşüncesi bile korkutuyor beni
Naziko' Alıntı: 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo Genişletmek için tıkla ... Maşallah ben aşka kendime guvenmem 4 düşüncesi bile korkutuyor beni
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 29 Ekim 2022 #24 Hülya❤️' Alıntı: Maşallah ben aşka kendime guvenmem 4 düşüncesi bile korkutuyor beni Genişletmek için tıkla ... Suan kacdana oldu
Hülya❤️' Alıntı: Maşallah ben aşka kendime guvenmem 4 düşüncesi bile korkutuyor beni Genişletmek için tıkla ... Suan kacdana oldu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #25 Naziko' Alıntı: Suan kacdana oldu Genişletmek için tıkla ... İlk bebeğimi kaybettim şuan istiyorum ama en fazla 2 tane olsun yeter
Naziko' Alıntı: Suan kacdana oldu Genişletmek için tıkla ... İlk bebeğimi kaybettim şuan istiyorum ama en fazla 2 tane olsun yeter
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 29 Ekim 2022 #26 Naziko' Alıntı: Suan kacdana oldu Genişletmek için tıkla ... 3cu cocugumu kaybettim 2oglum var az geldi bana onun acisini yerina gecer diye cocuk istadik iyiki istamisim ☺ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Hülya❤️' Alıntı: İlk bebeğimi kaybettim şuan istiyorum ama en fazla 2 tane olsun yeter Genişletmek için tıkla ... Gongluna gora versin canim yas kac
Naziko' Alıntı: Suan kacdana oldu Genişletmek için tıkla ... 3cu cocugumu kaybettim 2oglum var az geldi bana onun acisini yerina gecer diye cocuk istadik iyiki istamisim ☺ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Hülya❤️' Alıntı: İlk bebeğimi kaybettim şuan istiyorum ama en fazla 2 tane olsun yeter Genişletmek için tıkla ... Gongluna gora versin canim yas kac
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #27 Naziko' Alıntı: 3cu cocugumu kaybettim 2oglum var az geldi bana onun acisini yerina gecer diye cocuk istadik iyiki istamisim ☺ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Gongluna gora versin canim yas kac Genişletmek için tıkla ... Senin bu ucuncumu olacak 4 mu canim
Naziko' Alıntı: 3cu cocugumu kaybettim 2oglum var az geldi bana onun acisini yerina gecer diye cocuk istadik iyiki istamisim ☺ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Gongluna gora versin canim yas kac Genişletmek için tıkla ... Senin bu ucuncumu olacak 4 mu canim
Küçük duam Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 50 Konum Kırıklareli Lüleburgaz 29 Ekim 2022 #28 Naziko' Alıntı: 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo Genişletmek için tıkla ... Allahın hikmeti
Naziko' Alıntı: 3erkek dogurdum 3sidada ayni aksam ustu bulanti basliyodu geca zor geciyodu suan 4ci geliyo ayni geciyo ultrasonda kiz cikti ben 4cide erkak diyodum yanlismis prenses geliyo Genişletmek için tıkla ... Allahın hikmeti
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 29 Ekim 2022 #29 Hülya❤️' Alıntı: Ayşem çok teşekkür ederim aşkımmmm nasılsın bebeğim kayram nasil Genişletmek için tıkla ... Senin usdundeki gomlegden benim icinde var
Hülya❤️' Alıntı: Ayşem çok teşekkür ederim aşkımmmm nasılsın bebeğim kayram nasil Genişletmek için tıkla ... Senin usdundeki gomlegden benim icinde var
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Ekim 2022 #30 24 yasindayim canım sen kaç yasindasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Senin usdundeki gomlegden benim icinde var Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa
24 yasindayim canım sen kaç yasindasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Ekim 2022 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Senin usdundeki gomlegden benim icinde var Genişletmek için tıkla ... Yaaaaa