Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayy hayırlısı ile bir doğsa bide evde de tekim kaynana da sıkıntı onun derdi mı eşin derdi mı ya ben 21 yaşındayım evlendiğime pişmanım şu 17 16 yaşında evlenenler acaba hiç mi pişmanlık yaşamadı bir senedir evliyim yemin ederim 20 yılda yaşamadığımı 1 yılda yaşadım ya kayanana kök söktürdü bekarken annemden görüyodum iyiydi annem bizde iyiydik yengelerimize ama işte el farklı oluyomuş ya zor ya elin kadını kızı oğlu ile uğraşmak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ayy hayırlısı ile bir doğsa bide evde de tekim kaynana da sıkıntı onun derdi mı eşin derdi mı ya ben 21 yaşındayım evlendiğime pişmanım şu 17 16 yaşında evlenenler acaba hiç mi pişmanlık yaşamadı bir senedir evliyim yemin ederim 20 yılda yaşamadığımı 1 yılda yaşadım ya kayanana kök söktürdü bekarken annemden görüyodum iyiydi annem bizde iyiydik yengelerimize ama işte el farklı oluyomuş ya zor ya elin kadını kızı oğlu ile uğraşmak
Kızlar lütfen cevap verir misiniz burda yeni değilim ama tecrübeli bacılarımdan yardım istiyorum 37 haftalık gebeyim bir düşüğüm var ve bu ilk çocuğum hayırlısı ile doğarsa
Rahimde çok ağrılı bir baskı var taşıyamiyorum bel ağrım yok karın ağrım çok fazla yatamıyorum sizce doğum 40 haftalığı geçer mi yoksa yakın mı artık dakikaları sayıyorum gerçekten gecem gündüzüm yok