Sorum var Gebelik kesesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SibelEmrah2015 tarafından oluşturulan Gebelik kesesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 441 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik kesesi
Konbuyu başlatan SibelEmrah2015
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Demoş51

SibelEmrah2015

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler ben gecen tesrt yaptım pozıtif cıktı sonra doktora gittim alttn muayene yaptı kese var bebek yok dedi kan testi yaptı 2580,16 cıktı son tarih 25 hazıran sonra da saglıjsız suan haftaya gene gel dedi 4 tane cocuk var istemedim surprız oldu ama yine de uzuluyorum korkuyorum lütfen yasayan var mı ne olacak??

SibelEmrah2015

Kayıtlı Üye
rank
Tam bilmiyorum tarihi ama 25 haziran diye hatırluom baktığında 6 haftalıktı

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalıkda gözükmesi gerekir ama eğer yumurtlaman geç olduysa yani döllenme geç olduysa bu durum olabilir. Normal şartlarda 6. Haftada kalp atışı duyulur.

廾 azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel anneler ben gecen tesrt yaptım pozıtif cıktı sonra doktora gittim alttn muayene yaptı kese var bebek yok dedi kan testi yaptı 2580,16 cıktı son tarih 25 hazıran sonra da saglıjsız suan haftaya gene gel dedi 4 tane cocuk var istemedim surprız oldu ama yine de uzuluyorum korkuyorum lütfen yasayan var mı ne olacak??
Benim 6 haftalıkken görünmüştü kalp atışını da duymuştum geç döllenme olabilir diye yine gel demiştir.Sen ilişki tarihini biliyorsan ona göre bir hesap yapabilirsin belki

Demoş51

Kayıtlı Üye
rank
Anladım kan testi yüksek 2580 cıktı amma
Şöyle benim ilk gebeliğimde 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu 243dü kanda. Ama kese var bebek yoktu. Zaten düşük yaptım boş gebelikti. 2. Gebelikte 4 haftalıkken öğrendim 256 çıktı kanda. 6. Haftada kese vardı bebek önce gözükmedi sonra doktor kalp atışını açtı bir anda. Ama benimki tedaviyle oldu yani yumurtlama günüm belliydi o yüzden diyorum senin yumurtlaman geç olmuş olabilir kan değerin yüksek benim değerime göre gözükür inşallah korkma.

Tüm sayfalar yüklendi.