Sorum var Gebelik le ilgili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknullllu tarafından oluşturulan Gebelik le ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 701 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik le ilgili
Konbuyu başlatan İlknullllu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Belinayin❤️ Annesi

İlknullllu

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler ben 7+3 hamileyim dün gece afedersiniz lavaboya gitğimde büyük bir parça pıhtı taze kanla attım hemen hastaneye gittim şükürler olsun bebek te kalp atışı da vardı bugün de kanama kahverengi akıntıya döndü progesteron kulanyrm böyle bir durum yasaayn varmı aranizda

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
İyi geceler ben 7+3 hamileyim dün gece afedersiniz lavaboya gitğimde büyük bir parça pıhtı taze kanla attım hemen hastaneye gittim şükürler olsun bebek te kalp atışı da vardı bugün de kanama kahverengi akıntıya döndü progesteron kulanyrm böyle bir durum yasaayn varmı aranizda
Düzenli olarak kullan prgestronu o senin bebeyinin tutunması için yazdi doktorun sen düşük yapma diye Allah sağlıklı kucağına almayı nasip eylesin insallah

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben cnm 7 haftadan beri bende yaşıyorum o büyük parça pihtidan benden çok geldi çok korktum ve çok kanamam oluyordu ve halada devam ediyo azar azar şuanda çok şükür 15 haftalık oldu sürekli dinlenmen uzanman lazım ağır kaldırmak lazım kendini yormiceksin benim bı kızım var ben zar zor 2 gün yerimden kalkmadan yatdim eyer bebiş yoksa sürekli yat dinlen ani hareketler fazla etme inşallah sağ salim zamanında gelir minnak

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Yok cnm ilk defa duydum

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ilk kızım da o haftalarda aşırı kanamam vardı iki üç hafta öyle sürdü progestan kullandım geçti canım ağır işler yapma dınlen ilacı da aksatma geçer merak etme geçmiş olsun 🙏

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bol bol dinlen canım ilacını asla aksatma .birde kendi doktoruna git tekrar onun yanı sıra iğne filan yazar. Çok geçmiş olsun rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

İlknullllu

Kayıtlı Üye
rank
Ben cnm 7 haftadan beri bende yaşıyorum o büyük parça pihtidan benden çok geldi çok korktum ve çok kanamam oluyordu ve halada devam ediyo azar azar şuanda çok şükür 15 haftalık oldu sürekli dinlenmen uzanman lazım ağır kaldırmak lazım kendini yormiceksin benim bı kızım var ben zar zor 2 gün yerimden kalkmadan yatdim eyer bebiş yoksa sürekli yat dinlen ani hareketler fazla etme inşallah sağ salim zamanında gelir minnak
Çok teşekkür ederim benim de kızım var progesteron kullandınız mı bu dönemde sizde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim de ilk kızım da o haftalarda aşırı kanamam vardı iki üç hafta öyle sürdü progestan kullandım geçti canım ağır işler yapma dınlen ilacı da aksatma geçer merak etme geçmiş olsun 🙏
Çok teşekkür ederim benim daha önce bir kaybim var kalbi durduğu için o yüzden biraz korkyrm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah'ım sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Sağolun Allah razı olsun

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.