Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar progestan iğnesi kulanan oldumu Dr ben 3 günde bir yap dedi ben Perşembe günü yapıtim bugün 3 oldu iğneyi bugunmu yapma gerekiyor yoksa yarinmi
Arkadaşlar progestan iğnesi kulanan oldumu Dr ben 3 günde bir yap dedi ben Perşembe günü yapıtim bugün 3 oldu iğneyi bugunmu yapma gerekiyor yoksa yarinmi
Kanama olduysa yazmis olabilir,
Adet görememe ve hormonal dengesizlikten oluşan anormal rahim kanamalarında kullanılmaktadır.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hap formu alttan kullanmistim canim
Hamilelikte salgılanarak bebeğin rahim içerisine tutunmasını kolaylaştırır. Hamilelikte rahmin sağlıklı bir şekilde büyüyüp gelişmesini sağlar. Rahim kasılmalarının önüne geçerek gebelikte düşük riskini azaltır. Gebeliğin son trimesterinde salgılanarak doğumun vaktinden önce başlamasını önler.