gebelik var mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde 130340 tarafından oluşturulan gebelik var mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 245 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı gebelik var mı?
Konbuyu başlatan 130340
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

130340

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bat 31 Kasım bugün iki tane test yaptım biri erken gebelik biri normal. İkiside silik emin olamadım kan versem belli olur mu yoksa iki gün bekleyip testi tekrar mı etmeliyim, kasıkta batma karında gaz problemi var

Ekli dosyalar

• IMG_7634.jpeg
    IMG_7634.jpeg
    1.1 MB · Görüntüleme: 40
  • IMG_7630.jpeg
    IMG_7630.jpeg
    701.2 KB · Görüntüleme: 40

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle tebrikler! Testlerde silik çizgi çıkması gebelik olasılığını düşündürüyor. 31 Kasım diye bir tarih olmadığı için sanırım bir yazım hatası var. Adetiniz geciktiyse ve testler silik çizgi gösteriyorsa, **kanda gebelik testi (beta hCG)** yaptırmak en kesin sonucu verecektir. Kanda gebelik testi, idrar testine göre çok daha erken dönemde ve daha hassas sonuç verir. Şu an yaptırırsanız büyük olasılıkla sonuç alabilirsiniz.

Eğer kan testi yaptırmak istemiyorsanız, 2-3 gün sonra aynı marka ve türde bir idrar testi daha yapabilirsiniz. Sabah ilk idrarınızla yapmanız, hCG hormonunun daha yoğun olacağından sonucu daha net gösterebilir.

Kasık batması ve karın gazı gibi belirtiler gebelikte sıklıkla görülebilir, ancak adet öncesi dönemde de yaşanabilir. Bu nedenle test sonucu kesinleşene kadar beklemeniz en doğrusu olacaktır.

Umarım güzel haberler alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bat 31 Kasım bugün iki tane test yaptım biri erken gebelik biri normal. İkiside silik emin olamadım kan versem belli olur mu yoksa iki gün bekleyip testi tekrar mı etmeliyim, kasıkta batma karında gaz problemi var
Adet tarihinize daha var sanırım ama tabi erken öğrenme ihtimali de var iki teste silik var bence kan verin kesin sonuç için bişey diyemem çünkü adet gününüz geçmedigi için ya da adet tarihinin geçmesini bekledikten sonra kan ver hayırlısı olsun inşallah 🤲

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım gebelik var gibi görünüypr ama kesin çözüm için kan tahlili yapmanı öneririm ben test yaptım negatifti kan verdim iki aylık hamile olduğumu öğrendim rabbim gönlüne göre versin

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Cnm var gibi ama net bir sonuç için kan ver daha iyi olur hakkında hayırlısı olsun inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.