Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böcek ve sinek türlerini öldüren ilaçlar zehir içermektedir ve hamileler bunlardan uzak durmalıdır. Bu ilaçlarla temas; düşük, erken prematüre doğum ya da doğuştan hastalıklara sebebiyet verebilir. bol bol yoğurt ye canım ve bir daha kullanmamaya çalış derim. Allah'ın izni ile inslahh bir sıkıntı olmaz ama gebelikte uzak durulmasi gerekiyormuş
Böcek ve sinek türlerini öldüren ilaçlar zehir içermektedir ve hamileler bunlardan uzak durmalıdır. Bu ilaçlarla temas; düşük, erken prematüre doğum ya da doğuştan hastalıklara sebebiyet verebilir. bol bol yoğurt ye canım ve bir daha kullanmamaya çalış derim. Allah'ın izni ile inslahh bir sıkıntı olmaz ama gebelikte uzak durulmasi gerekiyormuş
Ya bide ben böcek ilacı kullanmadım kayinvalidemler önceden halı için sıkmış haliyida rulo yapıp kaldırmışlar bende oraya gittim bilmiyordum ama kokusu vardı geliyordu bana yani doğrudan maruz degilim