Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ONURABİA tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,388 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan ONURABİA
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ONURABİA

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok merak ediyorum ☺️ Şimdi mesala ben ayın 25 inde gidersem 6 haftalık oluyor tahminen acaba karından bakınca görülür mü yada vajınal ultrasonda herhangi bir sorun olur mu bu ilk annelik heyecanım herşeyi çok merak ediyorum ☺️☺️☺️☺️☺️
Karnınjzdan görünmeyeblr stres yapmayn öncelkle bazı kişilerde karnından ultrasonla 8haftayı bilr bulabiliyomş bünye meselesi yani. Vajınal muayene kötü bişi değil bebeğe teması yok zaten bazı doktor uğraşmaz bakmaz bazısı ilgilidir bakar doktora kalmş ben sabredemedm vajınal ultrason oldm orda gördm skntıda yaşamadm

ONURABİA

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Karnınjzdan görünmeyeblr stres yapmayn öncelkle bazı kişilerde karnından ultrasonla 8haftayı bilr bulabiliyomş bünye meselesi yani. Vajınal muayene kötü bişi değil bebeğe teması yok zaten bazı doktor uğraşmaz bakmaz bazısı ilgilidir bakar doktora kalmş ben sabredemedm vajınal ultrason oldm orda gördm skntıda yaşamadm
Çok teşekkür ederim böyle tecrübeli annelerden Bilgi almak güzel 😌
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tahmini 4 haftalık falandır canım bence 2 hafta bekle garanti olsun tabi sabredebilirsen 😄
Hayırlı olsun canım
Çok teşekkür ederim ☺️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.