Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan Şeyma Kızılboğa
  • Toplam 20 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şeyma Kızılboğa tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,052 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Şeyma Kızılboğa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Çok şükür canım benim neden perde astın tehlikeye attın aşkım kendini 😔
Bende anlamadım ki kzuum aslında alçak çok yüksek değil ama napsin yavrum kaç kere yuvarlandim merdivenden evde desen bütün işimi kendim yaptım herşey perde de bana kaldı astım ertesi gün kontrola gittim sonra ameliyat oldum aldım minigimi kucağıma

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Bende anlamadım ki kzuum aslında alçak çok yüksek değil ama napsin yavrum kaç kere yuvarlandim merdivenden evde desen bütün işimi kendim yaptım herşey perde de bana kaldı astım ertesi gün kontrola gittim sonra ameliyat oldum aldım minigimi kucağıma
Kuzum Rabbim sizi korudu maşallah nasıl oldu benim prensesim🥰

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ın izniyle geçecek canım benim rabbim safi ismi ile şifa versin insallahlh prensesimi🤲😘💃
Allah razı olsun cnm 🥰 bu sayfada Cok güzel arkdaslar edindim bazılarıyla özel konuşuyorum telden keşke var ya hepimiz en azından yakın semtlerde olsak ne güzel olurdu oh toplanıp ne güzel vakit geçerdi😀

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Allah razı olsun cnm 🥰 bu sayfada Cok güzel arkdaslar edindim bazılarıyla özel konuşuyorum telden keşke var ya hepimiz en azından yakın semtlerde olsak ne güzel olurdu oh toplanıp ne güzel vakit geçerdi😀
İyi ki varsın canım keşke yakın olsaydik 😔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar