Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ilknurakncı tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan ilknurakncı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Valla hiç bilmiyorum sabah gittim ta öğle 12 ye kadar almadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktoru değiştirsem acaba diyorum belki öyle randevu alabilirim başka doktora bısey olur mu ki
Hiç bir şey olmaz sana görevi göreği adam gibi bakmayan doktora boşu boşuna randevu alma maşallah doğuma ne kalmış benim doktorum şimdi bile bebein haraketinde anormallik sezersen hemen gel diyor düşün acilden girş yapıp bile alıyor beni devlet yani birde

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 33 haftalığım bebeğimin hareketleri 1 haftadır yavaşladı hissetmiyorum doktora da randevu alamıyorum bı türlü düşmüyor 1 aydır kontrole de gidemiyorum 😓
Bu haftadan sonra hızla kilo alacak ve yeri dar olduğu için hareketlerinde azalma olabilir. Günde 10 dan az olmaması gerekiyor ona dikkat et canım endişe etme

ilknurakncı

Kayıtlı Üye
rank
Bu haftadan sonra hızla kilo alacak ve yeri dar olduğu için hareketlerinde azalma olabilir. Günde 10 dan az olmaması gerekiyor ona dikkat et canım endişe etme
Yani 10a yakın hissediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç bir şey olmaz sana görevi göreği adam gibi bakmayan doktora boşu boşuna randevu alma maşallah doğuma ne kalmış benim doktorum şimdi bile bebein haraketinde anormallik sezersen hemen gel diyor düşün acilden girş yapıp bile alıyor beni devlet yani birde
Valla öyle randevusuz almiyormus sırayla da bakmıyor devlet ztn vla

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Vallahi bilmiyorum yarın gidecem başka bı doktora da o doktorun yanında hiç kaydım yok ilk defa geldiğimi mi söyliyeyim yoksa o gittiğim doktora randevu alamidigim için doktorumu değiştirdim mi diyim
Normal kontrole geldiğini söyle neden sürekli takip edildiğin doktora gitmedin derse açık açık söyle ilgilenmedi vs diye

Tüm sayfalar yüklendi.