Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ilknurakncı tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 811 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan ilknurakncı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep23

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi bilmiyorum yarın gidecem başka bı doktora da o doktorun yanında hiç kaydım yok ilk defa geldiğimi mi söyliyeyim yoksa o gittiğim doktora randevu alamidigim için doktorumu değiştirdim mi diyim
Önemli olan randevu almak canım ay okurken sinirlendim sen nasıl katlandın öyle şey mi olur mecbur bakacak belki önemlidir ne demek bakmamak keyfe bak hele sen istediğin doktoru seçmekte özgürsün neden ona gitmedin neden bana gelmedin falan kimse diyemez derse de dosdoğru anlat herkes işini düzgünce yapsa sorun kalmayacak fani dünyada

ilknurakncı

Kayıtlı Üye
rank
Önemli olan randevu almak canım ay okurken sinirlendim sen nasıl katlandın öyle şey mi olur mecbur bakacak belki önemlidir ne demek bakmamak keyfe bak hele sen istediğin doktoru seçmekte özgürsün neden ona gitmedin neden bana gelmedin falan kimse diyemez derse de dosdoğru anlat herkes işini düzgünce yapsa sorun kalmayacak fani dünyada
Aynen öyle ztn bebeğim tersti en son gittiğimde 2 gündür karnım çok ağrıyor midem fln rahatsızım nefes ara ara sancım var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal kontrole geldiğini söyle neden sürekli takip edildiğin doktora gitmedin derse açık açık söyle ilgilenmedi vs diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal kontrole geldiğini söyle neden sürekli takip edildiğin doktora gitmedin derse açık açık söyle ilgilenmedi vs diye

Ayn öyle dicem

Tüm sayfalar yüklendi.