Aynen çok doğru söyledin bende öyle geç görenlerdenim Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi😢
Z Zeynebim Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 12 2 Ağustos 2021 #11 Papatya .22' Alıntı: Aynen çok doğru söyledin bende öyle geç görenlerdenim Genişletmek için tıkla ... Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi
Papatya .22' Alıntı: Aynen çok doğru söyledin bende öyle geç görenlerdenim Genişletmek için tıkla ... Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi
P Papatya .22 Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 13 2 Ağustos 2021 #12 Zeynebim' Alıntı: Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun başka hastaneyede gitseydin bence çünkü yani baya erken kaybolmamışta daha uluşmamış bile olabilir Zeynebim' Alıntı: Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi Genişletmek için tıkla ...
Zeynebim' Alıntı: Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi Genişletmek için tıkla ... Yaa geçmiş olsun başka hastaneyede gitseydin bence çünkü yani baya erken kaybolmamışta daha uluşmamış bile olabilir Zeynebim' Alıntı: Kanamam yok bugünde gebelik kaybolmuş dedi Genişletmek için tıkla ...
Z Zeynebim Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 12 2 Ağustos 2021 #13 Papatya .22' Alıntı: Yaa geçmiş olsun başka hastaneyede gitseydin bence çünkü yani baya erken kaybolmamışta daha uluşmamış bile olabilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cnm kanda çikiyor ultrasonda yok kanamam da yok hafif lekelenme var
Papatya .22' Alıntı: Yaa geçmiş olsun başka hastaneyede gitseydin bence çünkü yani baya erken kaybolmamışta daha uluşmamış bile olabilir Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim cnm kanda çikiyor ultrasonda yok kanamam da yok hafif lekelenme var
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 3 Ağustos 2021 #14 Zeynebim' Alıntı: Teşekkür ederim cnm kanda çikiyor ultrasonda yok kanamam da yok hafif lekelenme var Genişletmek için tıkla ... Kanaman felan yoksa nasıl bebek kaybolacak bende aynıydım bebeğimi bulamadılar hemen doktoru değiştirdim şimdi iyiyz çok şükür
Zeynebim' Alıntı: Teşekkür ederim cnm kanda çikiyor ultrasonda yok kanamam da yok hafif lekelenme var Genişletmek için tıkla ... Kanaman felan yoksa nasıl bebek kaybolacak bende aynıydım bebeğimi bulamadılar hemen doktoru değiştirdim şimdi iyiyz çok şükür
Z Zeynebim Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 12 3 Ağustos 2021 #15 Fadimana' Alıntı: Kanaman felan yoksa nasıl bebek kaybolacak bende aynıydım bebeğimi bulamadılar hemen doktoru değiştirdim şimdi iyiyz çok şükür Genişletmek için tıkla ... İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar
Fadimana' Alıntı: Kanaman felan yoksa nasıl bebek kaybolacak bende aynıydım bebeğimi bulamadılar hemen doktoru değiştirdim şimdi iyiyz çok şükür Genişletmek için tıkla ... İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar
P Papatya .22 Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 13 3 Ağustos 2021 #16 Zeynebim' Alıntı: İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar Genişletmek için tıkla ... Ha iyi hemen karar verme bekle allahtan ömür kesilmez inşaallah iyi olur
Zeynebim' Alıntı: İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar Genişletmek için tıkla ... Ha iyi hemen karar verme bekle allahtan ömür kesilmez inşaallah iyi olur
Z Zeynebim Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 12 3 Ağustos 2021 #17 Papatya .22' Alıntı: Ha iyi hemen karar verme bekle allahtan ömür kesilmez inşaallah iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm
Papatya .22' Alıntı: Ha iyi hemen karar verme bekle allahtan ömür kesilmez inşaallah iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah cnm
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 3 Ağustos 2021 #18 Zeynebim' Alıntı: İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar Genişletmek için tıkla ... İçini ferah tut inşallah hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar
Zeynebim' Alıntı: İnşallah benimde öyledir öyle dediler takibe alicaz beta takibi diyolar Genişletmek için tıkla ... İçini ferah tut inşallah hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar
Z Zeynebim Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 12 3 Ağustos 2021 #19 Fadimana' Alıntı: İçini ferah tut inşallah hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar Genişletmek için tıkla ... Aminn inşallah
Fadimana' Alıntı: İçini ferah tut inşallah hayırlısı ile sonuçların iyi çıkar Genişletmek için tıkla ... Aminn inşallah