Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 123 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,837 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Zeynep 123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep 123

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben gebeliğimi sonlandırıyorum 😭 Allah sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin kendinize iyi bakın...

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne oldu Rabbim size sabır versin 🥺
Amin Allah razı olsun Bebeğin beyin kafatası gelişmemiş kaç doktora göründüm aynı şeyi söylediler anne karnında zehirliye bilirmiş yada doğum esnasında kanamam durmaya bilirmiş buyüzden aldırmam gerekiyormuş

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Amin Allah razı olsun Bebeğin beyin kafatası gelişmemiş kaç doktora göründüm aynı şeyi söylediler anne karnında zehirliye bilirmiş yada doğum esnasında kanamam durmaya bilirmiş buyüzden aldırmam gerekiyormuş
Yaaa çok üzüldümm😥 rabbim saplıklı evlat nasip etsin kaç haftalık gebeliğiniz kürtaj mı sezeryan mı olacaksınız

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin beyin kafatası gelişmemiş kaç doktora göründüm aynı şeyi söylediler anne karnında zehirliye bilirmiş yada doğum esnasında kanamam durmaya bilirmiş buyüzden aldırmam gerekiyormuş
Canım benim ne diyebilirizki Allahım sana sabır versin inşallah birdaha güzel haber verirsin bize saglıkla cnm🤲🤲

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa çok üzüldümm😥 rabbim saplıklı evlat nasip etsin kaç haftalık gebeliğiniz kürtaj mı sezeryan mı olacaksınız
18+2 günlük kürtaj olamam geç kalınmış ilaç verip normal doğurtacaklarmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim ne diyebilirizki Allahım sana sabır versin inşallah birdaha güzel haber verirsin bize saglıkla cnm🤲🤲
Amin Allah razı olsun inşAllah ♥️

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Canım ona dayan o normal vajinal çıksın tamam mı evet çok zor bir durum ama sezeryana dönerse en az 1 sene çocuk yapma diyecekler sana bu şekilde 2 3 ay sonra tekrar deneyebilirsiniz
Çok üzülüyorum elimde değil ama onun içinde elimden başka birşey gelmiyor bu perşembe hastanede konsey toplanacakmış karar verip ondan sonra gün verecekler doğum için

Tüm sayfalar yüklendi.