Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep 123 tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,837 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Zeynep 123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep 123

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Çok üzülüyorum elimde değil ama onun içinde elimden başka birşey gelmiyor bu perşembe hastanede konsey toplanacakmış karar verip ondan sonra gün verecekler doğum için
Evet biliyorum canım çok üzücü bir durum ama şöyle düşün sağlıklı olmayacak bu şekilde doğsa doğunca hayatı sonlanacak belkide rabbim beterinden korusun. Sen luan bunlsrı kafana takma moralini yüksek tut rabbim kucağını boş bırakmaz inşallah bak bi sıkıntın yok ki hamile kalabiliyorsun rabbim hayırlısını nasip eder sen üzme kendini

Mlkmlk

Guest
rank
Kuzum Allah'ım sana sabırlar versin . Sen elinden geleni yaptın . Önemli olan senin sağlığın. Biliyorum üzülmemek elde değil. Ama kalbine teselli olsun. O doğsa onun acı çektiğini görmek belki de seni daha çok uzecekti .. Dilerim Rabbimden tekrar karnında da kucağında da en sağlıklı bir şekilde göreceğin bir evladın olur .🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben gebeliğimi sonlandırıyorum 😭 Allah sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin kendinize iyi bakın...
Cnm geçmiş olsun Allahım sana sağlık sıhhat sabır versin üzme kendini senin elinde olan bi durum değilmiş bak sağlıklı değilmiş Rabbim mükafatını elbet verecektir sana

Zeynep 123

Kayıtlı Üye
rank
Evet biliyorum canım çok üzücü bir durum ama şöyle düşün sağlıklı olmayacak bu şekilde doğsa doğunca hayatı sonlanacak belkide rabbim beterinden korusun. Sen luan bunlsrı kafana takma moralini yüksek tut rabbim kucağını boş bırakmaz inşallah bak bi sıkıntın yok ki hamile kalabiliyorsun rabbim hayırlısını nasip eder sen üzme kendini
1 buçuk aylık düşük yapmıştım bu ikinci gebeliğimdi buda buraya kadarmış yapacak birşey yok Allahım tez zamanda yerini doldursun Rabbim hayırlısı nasip etsin ne diyim

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Amin Inşallah güzel kalpli arkadaşım benim 😣 dualarımız seninle begümün dedigi gibi sezeryan değil de normal doğum yaparsan hamile kalma süren daha kısa olur canım rabbim gönlünden geçeni kucağına versin inşallah 🤲
1 buçuk aylık düşük yapmıştım bu ikinci gebeliğimdi buda buraya kadarmış yapacak birşey yok Allahım tez zamanda yerini doldursun Rabbim hayırlısı nasip etsin ne diyim

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım benim amin allah gönlündekini nasip etsin sana

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar ben gebeliğimi sonlandırıyorum 😭 Allah sizinkini kucağınıza almayı nasip etsin kendinize iyi bakın...
Çok geçmiş olsun canım birini veren allahım bir daha verir inşallah siz allahdan ümidinizi kesmeyin gerçekten çok üzüldüm durumuna bende ayın 11 de gideceğim en son ayın 17 sinde gitmiş dim baklm bana ne diyecekler gittiğimde bende 18+3 günlük olacak sen böyle diyince biraz korktum inşallah bir şey çıkmaz hayirlsi ile

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Amin Allah razı olsun Bebeğin beyin kafatası gelişmemiş kaç doktora göründüm aynı şeyi söylediler anne karnında zehirliye bilirmiş yada doğum esnasında kanamam durmaya bilirmiş buyüzden aldırmam gerekiyormuş
Kaç haftalık canım bebeğin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah sabır versin canım benimde ilk gebelik kimyasalmis beni surundurdu son 3 aylikta öğrendik sonlandırdık arkasından Biray geçmedi rabbim tekrar nasıl etti bana herşeyde bir hayır vardır canım

Amin Allah razı olsun Bebeğin beyin kafatası gelişmemiş kaç doktora göründüm aynı şeyi söylediler anne karnında zehirliye bilirmiş yada doğum esnasında kanamam durmaya bilirmiş buyüzden aldırmam gerekiyormuş
Yaaa canım çok üzüldüm Allahim sabır versin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok üzülüyorum elimde değil ama onun içinde elimden başka birşey gelmiyor bu perşembe hastanede konsey toplanacakmış karar verip ondan sonra gün verecekler doğum için
Canım benim çok kötü bi durum seni çok iyi anlıyorum bende bu bebegimden önceki bebeğimi kaybettim ama Rabbim tekrar bebek nasip etti inşallah sanada Allahim sağlıklı bebek nasip eder

Tüm sayfalar yüklendi.