Amin Allah razı olsunCnm geçmiş olsun Allahım sana sağlık sıhhat sabır versin üzme kendini senin elinde olan bi durum değilmiş bak sağlıklı değilmiş Rabbim mükafatını elbet verecektir sana
Amin Allah razı olsun duanızı eksik etmeyin ne olurCnm geçmiş olsun Allahım sana sağlık sıhhat sabır versin üzme kendini senin elinde olan bi durum değilmiş bak sağlıklı değilmiş Rabbim mükafatını elbet verecektir sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin çok sağolun Allah razı olsun dualarınıza beni de eksik etmeyin bende beterin beteri vardır diye düşünüp çok şükür diyorumAmin Inşallah güzel kalpli arkadaşım benim dualarımız seninle begümün dedigi gibi sezeryan değil de normal doğum yaparsan hamile kalma süren daha kısa olur canım rabbim gönlünden geçeni kucağına versin inşallah
Amin Allah razı olsun canımAmin canım benim amin allah gönlündekini nasip etsin sana
Amin Allah razı olsunAllah sabır versin
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim senin bebeğini sana bağışlasın İNŞALLAH sağ sağlim kucağına almak nasip olsunÇok geçmiş olsun canım birini veren allahım bir daha verir inşallah siz allahdan ümidinizi kesmeyin gerçekten çok üzüldüm durumuna bende ayın 11 de gideceğim en son ayın 17 sinde gitmiş dim baklm bana ne diyecekler gittiğimde bende 18+3 günlük olacak sen böyle diyince biraz korktum inşallah bir şey çıkmaz hayirlsi ile
Şuan 18+3 günlük hayırlı olsun Allah bağışlasın bebeğini sağlıklı bi şekilde inşAllahKaç haftalık canım bebeğin
Allah sabır versin canım benimde ilk gebelik kimyasalmis beni surundurdu son 3 aylikta öğrendik sonlandırdık arkasından Biray geçmedi rabbim tekrar nasıl etti bana herşeyde bir hayır vardır canım
Amin Allah razı olsun hepinizden inşAllah bu gebeliğimde buraya kadarmış nasibi yokmuş bu hayatta Rabbim sizin bebeğinizi size bağışlasın inşAllahYaaa canım çok üzüldüm Allahim sabır versin
Canım benim çok kötü bi durum seni çok iyi anlıyorum bende bu bebegimden önceki bebeğimi kaybettim ama Rabbim tekrar bebek nasip etti inşallah sanada Allahim sağlıklı bebek nasip eder
Son düzenleme: