Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kuzum inan her ikisi gebelikte de aynı seykeri yasadim ve doğuma kadar korkma sen gerekli ilaçları kullan.kendini yorma sağ saglim kucağına alırsın inşallah yavrunu
Kızlar 11+6 hatalık hamileyim bu gün adet kanaması gibi kanamam oldu ve hemen doktora gitdim ultrasonda bebeyin gelişimi iyi dedi doktor rahim içinde kan var çok edişeliyim doktor progestron ignesi serum falan yazdı böyle durum yaşayan oldumu hiç? Bebeyi sapa sağlim doğdumu?
Ben de de kanama olmuşdu 5+4filandír,sabaha karşı olmuşdu hic bir şey yokken birden doktora yazdım iyne ve fitil al dedi,sonra sabah gitdim kanamam hala devam ediyordu,yeniden iyne oldum doktor bakdí kan var dedi ama korkacak bir şey yok dedi,simdi saglikli bir şekildə devam hamilelik,hiç korkma sen de
Kızlar 11+6 hatalık hamileyim bu gün adet kanaması gibi kanamam oldu ve hemen doktora gitdim ultrasonda bebeyin gelişimi iyi dedi doktor rahim içinde kan var çok edişeliyim doktor progestron ignesi serum falan yazdı böyle durum yaşayan oldumu hiç? Bebeyi sapa sağlim doğdumu?