Evet kizlar gebeyim 7 haftam ve leke geliyo benden bi sirun varmidir sizce
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 29 Aralık 2022 #11 Evet kizlar gebeyim 7 haftam ve leke geliyo benden bi sirun varmidir sizce
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Aralık 2022 #12 Canım gebelikte lekelenme normal değil doktora görünmelisin
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 29 Aralık 2022 #13 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Canım gebelikte lekelenme normal değil doktora görünmelisin Genişletmek için tıkla ... Doktordan yeni geldim sorun yok dedj ama ben kafama taktım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu
ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Canım gebelikte lekelenme normal değil doktora görünmelisin Genişletmek için tıkla ... Doktordan yeni geldim sorun yok dedj ama ben kafama taktım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Aralık 2022 #14 zuzu' Alıntı: Doktordan yeni geldim sorun yok dedj ama ben kafama taktım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım kaç haftalık gebesin
zuzu' Alıntı: Doktordan yeni geldim sorun yok dedj ama ben kafama taktım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Aralık 2022 Benim 2ci gebeliyim ve ilkindede biyle olmustu Genişletmek için tıkla ... Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım kaç haftalık gebesin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 29 Aralık 2022 #15 zuzu' Alıntı: Evet kizlar gebeyim 7 haftam ve leke geliyo benden bi sirun varmidir sizce Genişletmek için tıkla ... Doktora görünmelisin kuzum mutlaka
zuzu' Alıntı: Evet kizlar gebeyim 7 haftam ve leke geliyo benden bi sirun varmidir sizce Genişletmek için tıkla ... Doktora görünmelisin kuzum mutlaka
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 29 Aralık 2022 #16 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım kaç haftalık gebesin Genişletmek için tıkla ... 7 haftaya girdim canm
ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Allah'ın izniyle inşallah birşey olmaz canım kaç haftalık gebesin Genişletmek için tıkla ... 7 haftaya girdim canm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Aralık 2022 #17 zuzu' Alıntı: 7 haftaya girdim canm Genişletmek için tıkla ... Bende 8 giricem kuzum
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 29 Aralık 2022 #18 ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Bende 8 giricem kuzum Genişletmek için tıkla ... Ne guzel Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
ℋü𝓁𝓎𝒶❤️' Alıntı: Bende 8 giricem kuzum Genişletmek için tıkla ... Ne guzel Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 29 Aralık 2022 #19 zuzu' Alıntı: Ne guzel Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim amin inşallah benim ikizlerim olacak
zuzu' Alıntı: Ne guzel Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim amin inşallah benim ikizlerim olacak
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 29 Aralık 2022 #20 zuzu' Alıntı: 7 haftaya girdim canm Genişletmek için tıkla ... Canim benim dikkat et bende hiç öyle olmamıştı doktor birşey yok dedyse oda bilir
zuzu' Alıntı: 7 haftaya girdim canm Genişletmek için tıkla ... Canim benim dikkat et bende hiç öyle olmamıştı doktor birşey yok dedyse oda bilir