Ben malesef dusuk yaptim 🥺
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2023 #32 zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ... Yaaa çok geçmiş olsun canım yaa
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 1 Ocak 2023 #33 Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaaa çok geçmiş olsun canım yaa Genişletmek için tıkla ... Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 zuzu' Alıntı: Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Genişletmek için tıkla ... Ben uygulamayida siliyorum seni tanidima memnun oldjm canm
Gamze Hümeyra' Alıntı: Yaaa çok geçmiş olsun canım yaa Genişletmek için tıkla ... Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 zuzu' Alıntı: Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Genişletmek için tıkla ... Ben uygulamayida siliyorum seni tanidima memnun oldjm canm
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2023 #34 zuzu' Alıntı: Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Ben uygulamayida siliyorum seni tanidima memnun oldjm canm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Silme kuzum burda birbirimize destek oluyoruz hem bikacaya aya tekrar nasip olur Allah'ın izniyle kendini üzme
zuzu' Alıntı: Tesekur ederim nasip kismet ya saglik olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Ben uygulamayida siliyorum seni tanidima memnun oldjm canm Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum Silme kuzum burda birbirimize destek oluyoruz hem bikacaya aya tekrar nasip olur Allah'ın izniyle kendini üzme
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 1 Ocak 2023 #35 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum Silme kuzum burda birbirimize destek oluyoruz hem bikacaya aya tekrar nasip olur Allah'ın izniyle kendini üzme Genişletmek için tıkla ... İnsallah bakalim artik canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 zuzu' Alıntı: İnsallah bakalim artik canm Genişletmek için tıkla ... Tamam kaliyorum o zaman
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rica ederim kuzum Silme kuzum burda birbirimize destek oluyoruz hem bikacaya aya tekrar nasip olur Allah'ın izniyle kendini üzme Genişletmek için tıkla ... İnsallah bakalim artik canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 zuzu' Alıntı: İnsallah bakalim artik canm Genişletmek için tıkla ... Tamam kaliyorum o zaman
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 1 Ocak 2023 #36 zuzu' Alıntı: İnsallah bakalim artik canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Tamam kaliyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum inşallah kendini üzme lutfen inanıyorum ki kısa bir zaman sonra tekrar gebelik haberi vericeksin
zuzu' Alıntı: İnsallah bakalim artik canm Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ocak 2023 Tamam kaliyorum o zaman Genişletmek için tıkla ... İnşallah kuzum inşallah kendini üzme lutfen inanıyorum ki kısa bir zaman sonra tekrar gebelik haberi vericeksin
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,020 Konum Çankırı 1 Ocak 2023 #37 zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ... Kuzummm cok gecmis olsun gitme kal canim rabbim en kisa zamanda seninde kucagini dolduracaktir insallah
zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ... Kuzummm cok gecmis olsun gitme kal canim rabbim en kisa zamanda seninde kucagini dolduracaktir insallah
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 1 Ocak 2023 #38 zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ... Ya çok üzgünüm çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun be
zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ... Ya çok üzgünüm çok üzüldüm gerçekten geçmiş olsun be
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 1 Ocak 2023 #39 zuzu' Alıntı: Ben malesef dusuk yaptim Genişletmek için tıkla ...
Z zuzu Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 29 5 Ocak 2023 #40 Cok tesekjr ederim kizlar gecmis olsun dileklerunize insallah tekrar olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2023 Kizlar ben bisiy sorcam ben dusuk yaptim yanj adet oldum ama hala mide bulamtim devam ediyo bide goguslerim de dolu şiş sizce neden
Cok tesekjr ederim kizlar gecmis olsun dileklerunize insallah tekrar olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 5 Ocak 2023 Kizlar ben bisiy sorcam ben dusuk yaptim yanj adet oldum ama hala mide bulamtim devam ediyo bide goguslerim de dolu şiş sizce neden