Sorum var Gebelikle ilgili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dimi2121 tarafından oluşturulan Gebelikle ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 989 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikle ilgili
Konbuyu başlatan Dimi2121
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar bende burda yeniyim üçüncü hamileliğim ve bende şimdiden aşırı kilo alma hissi ve şişme oluyor normalde tuzlu şeyler yemem ama yine çok sisiyorum fazla yemek de yemem neden oluyor ya psilolajim bozuldu resmen bu kilo yüzünden

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar bende burda yeniyim üçüncü hamileliğim ve bende şimdiden aşırı kilo alma hissi ve şişme oluyor normalde tuzlu şeyler yemem ama yine çok sisiyorum fazla yemek de yemem neden oluyor ya psilolajim bozuldu resmen bu kilo yüzünden
Şişkinlik ödemden kaynaklı oluyor kuzum

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Şişkinlik normal ama fazla ayakta kalmamaya çalış ve bol su iç ben de balon gibi oldum ayaklarımı görmek istemiyorum 😭

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Bende ilk 4 ay çok hızlı kilo aldım bu hamileliğimde. Şimdi 5. Aya girdik ve bol bol su içince ödemi atıyorum sabah 60 kiloyum gece 63 bi günde 3 kilo alınır mı yaa kafayı yicem diodum şimdi oturdu ama 2 haftadır kilom aynı.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende ilk 4 ay çok hızlı kilo aldım bu hamileliğimde. Şimdi 5. Aya girdik ve bol bol su içince ödemi atıyorum sabah 60 kiloyum gece 63 bi günde 3 kilo alınır mı yaa kafayı yicem diodum şimdi oturdu ama 2 haftadır kilom aynı.
Ay valla sen bunu yazınca gebeliğim geldi aklıma sabah tarrtıldığı kilo ile akşam tartıldığım kilo asla aynı olmuyordu evde artık gözlerim folu dolu geziyordum ama hepsi boşmuş 😂😂doğuma kadar 20 kilo aldım doğumdan sonra 18 kilosu gitti geriye 2 kaldı ama oda 3 4 aydır ne gidiypr ne artıyor 😂😂

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Dengeli ve sağlıklı beslenirsen istikrarlı olursan aşırı kilo almazsın aynı zamanda bol su içmekte önemli

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Ay valla sen bunu yazınca gebeliğim geldi aklıma sabah tarrtıldığı kilo ile akşam tartıldığım kilo asla aynı olmuyordu evde artık gözlerim folu dolu geziyordum ama hepsi boşmuş 😂😂doğuma kadar 20 kilo aldım doğumdan sonra 18 kilosu gitti geriye 2 kaldı ama oda 3 4 aydır ne gidiypr ne artıyor 😂😂
Ya ben 1.50 cmmim hamile kalmadan önce 53 kiloya kadar düşmüştüm. Oğlumda 12 kilo almıştım sadece ve hemen vermiştim hepsini. Şimdi bildiğiniz Adile Naşit oldum. Kocamda 18. Haftada böyleysen seni 40larda düşünemiyorum die uğraşıyor. Bide sezaryenle doğum yapacağım ay o da ayrı bir dert çünkü serumu basıyorlar 61 le girdim doğuma 63le çıkmıştım ödemi atmak için nasıl uğraşmıştım. Şimdiden vereceğim kiloları düşünüyorum ama bu hamileliğimde çok açım sürekli yiyorum 🤗

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy kuzum valla bu mesajını görünce bir ohhhh cektim yani😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.