Sorum var Gebelikle ilgili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Dimi2121 tarafından oluşturulan Gebelikle ilgili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 989 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelikle ilgili
Konbuyu başlatan Dimi2121
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben 1.50 cmmim hamile kalmadan önce 53 kiloya kadar düşmüştüm. Oğlumda 12 kilo almıştım sadece ve hemen vermiştim hepsini. Şimdi bildiğiniz Adile Naşit oldum. Kocamda 18. Haftada böyleysen seni 40larda düşünemiyorum die uğraşıyor. Bide sezaryenle doğum yapacağım ay o da ayrı bir dert çünkü serumu basıyorlar 61 le girdim doğuma 63le çıkmıştım ödemi atmak için nasıl uğraşmıştım. Şimdiden vereceğim kiloları düşünüyorum ama bu hamileliğimde çok açım sürekli yiyorum 🤗
Canım dördüncü ayima girdim şükür şuan 72 kiloyum veeee çok üzülüyorum doğuma kadar sekseni görmekten çok üzülüyorum inşallah görmem yaaa

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Canım dördüncü ayima girdim şükür şuan 72 kiloyum veeee çok üzülüyorum doğuma kadar sekseni görmekten çok üzülüyorum inşallah görmem yaaa
Bende bi uygulama daha var o tahmini kilo aralığını gösteriyor bu hızla alırsam 74le doğrururmuşum. Hele ki bu boyla o kilo çok çok fazla..TLC ağır yaşamlara katılır Dr Nowzaradana kendimi teslim ederim artık🤣

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Vala bende her gün sebze yiyorum abur cubur yemiyorum egzersiz yapıyorum ama içtiğim su bile şişiriyor. Sabah parmağıma bol gelen yüzük akşam sıkıyor o derece.
Vücut yapısı ve metabolizma ile ilgili canım gebelikte kullanılan detoks tarifleri var deneyebilirsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya ben 1.50 cmmim hamile kalmadan önce 53 kiloya kadar düşmüştüm. Oğlumda 12 kilo almıştım sadece ve hemen vermiştim hepsini. Şimdi bildiğiniz Adile Naşit oldum. Kocamda 18. Haftada böyleysen seni 40larda düşünemiyorum die uğraşıyor. Bide sezaryenle doğum yapacağım ay o da ayrı bir dert çünkü serumu basıyorlar 61 le girdim doğuma 63le çıkmıştım ödemi atmak için nasıl uğraşmıştım. Şimdiden vereceğim kiloları düşünüyorum ama bu hamileliğimde çok açım sürekli yiyorum 🤗
Desene minik de sanırım yemeye baya düşkün olacak 😂😂. Endile etme canım doğumdan sonra bolva su ve bolvs yürüyüş yaparak verirsin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayyy kuzum valla bu mesajını görünce bir ohhhh cektim yani😘😘
Hiç endişe etme canım helede emzirir iden daha kolay kilp verirsin

Dimi2121

Kayıtlı Üye
rank
Desene minik de sanırım yemeye baya düşkün olacak 😂😂. Endile etme canım doğumdan sonra bolva su ve bolvs yürüyüş yaparak verirsin

Hiç endişe etme canım helede emzirir iden daha kolay kilp veriri

İnşallah bitanem iyi ki varsınız iyi ki katılmıştım bu uygulamaya aslında her iki hamileliğimde indirmiştim bu uygulamayı bunda da dört ay oldu indireli ama bir turlu cesaret edemedim katilmaya ama iyi ki de katilmisim

İnşallah bitanem iyi ki varsınız iyi ki katılmıştım bu uygulamaya aslında her iki hamileliğimde indirmiştim bu uygulamayı bunda da dört ay oldu indireli ama bir turlu cesaret edemedim katilmaya ama iyi ki de katilmisim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

O zaman hoşgeldin kuzum 💕♥️. Sende iyi ki varsın 😍

Tüm sayfalar yüklendi.