30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim
E Emine01 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 31 11 Mayıs 2021 #1 30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim
H Hüma'nın annesi Kayıtlı Üye Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 109 11 Mayıs 2021 #3 Bol bol su sıvı tüket canım
E Emine01 Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 31 11 Mayıs 2021 #4 Hüma'nın annesi' Alıntı: Bol bol su sıvı tüket canım Genişletmek için tıkla ... Açıkçası beni biraz korkuttu bu durum bir de doktorum hala ayda bir gel diyor sıvı azsa sık çağırması gerekmiyor mu
Hüma'nın annesi' Alıntı: Bol bol su sıvı tüket canım Genişletmek için tıkla ... Açıkçası beni biraz korkuttu bu durum bir de doktorum hala ayda bir gel diyor sıvı azsa sık çağırması gerekmiyor mu
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 11 Mayıs 2021 #5 Emine01' Alıntı: 30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Canm havuç suyu çoğaltıyo suyu
Emine01' Alıntı: 30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Canm havuç suyu çoğaltıyo suyu
N Nur bayar Kayıtlı Üye Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 26 15 Mayıs 2021 #6 Emine01' Alıntı: 30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Havuç suyu tüketmelisin canim
Emine01' Alıntı: 30. Haftada yım doktor bebeğin suyu az dedi böyle bir durum yaşayan varmı neler yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Havuç suyu tüketmelisin canim
A Aylinn Guest 19 Haziran 2021 #7 Emine01' Alıntı: Açıkçası beni biraz korkuttu bu durum bir de doktorum hala ayda bir gel diyor sıvı azsa sık çağırması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla ... Ben de 29+4 teyim ve bebeğimin suyu az doktorum her hafta geleceksin dedi bana. Erken alabilirler bebeği. Ama sen içini ferah tut belki sizdeki azlık kritik seviyede değildir. Benim 20. Haftadan beri az çünkü
Emine01' Alıntı: Açıkçası beni biraz korkuttu bu durum bir de doktorum hala ayda bir gel diyor sıvı azsa sık çağırması gerekmiyor mu Genişletmek için tıkla ... Ben de 29+4 teyim ve bebeğimin suyu az doktorum her hafta geleceksin dedi bana. Erken alabilirler bebeği. Ama sen içini ferah tut belki sizdeki azlık kritik seviyede değildir. Benim 20. Haftadan beri az çünkü