Doktoruna sor kuzum sen
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Kasım 2022 #11 Doktoruna sor kuzum sen
S Seda Başar10 Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 11 12 Kasım 2022 #12 🌹🌹Meleğin annesi' Alıntı: Ondan vermiştir canm o zaman pıhtıyı önlüyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım sagolasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Kasım 2022 Hülya❤️' Alıntı: Doktoruna sor kuzum sen Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım bakalm canm
🌹🌹Meleğin annesi' Alıntı: Ondan vermiştir canm o zaman pıhtıyı önlüyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler canım sagolasin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Kasım 2022 Hülya❤️' Alıntı: Doktoruna sor kuzum sen Genişletmek için tıkla ... Öyle yapayım bakalm canm
M Mhtpogzz Kayıtlı Üye Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 5 12 Kasım 2022 #13 Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ...
Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ...
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 12 Kasım 2022 #14 Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ... neden verdigni sormadinmi
Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ... neden verdigni sormadinmi
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,617 Konum Kırklareli 12 Kasım 2022 #15 Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ... Kan pıhtılaşması için ama doktoruna sordun mu canım
Seda Başar10' Alıntı: Ben 6 haftalık hamileyim bana doktorum aspirin vermiş sizlerede verdi mi acaba Genişletmek için tıkla ... Kan pıhtılaşması için ama doktoruna sordun mu canım