Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamileliğin 5.haftasında yım cuma doktora gittim bir problem yok dedi ama cumartesi ve pazar günü aşırı derecede kahverengi akıntı geliyor kanla karışık acaba düşük olabilir mi?
Hamileliğin 5.haftasında yım cuma doktora gittim bir problem yok dedi ama cumartesi ve pazar günü aşırı derecede kahverengi akıntı geliyor kanla karışık acaba düşük olabilir mi?
Merhaba canım bende şuan 9 haftalık hamileyim 5- 6 haftalıkken bende aynı sorunu yaşadım Dr gittim düşük tehliken var dedi ve ilaç verdi progestan iğne kullandım hâlâ da kullanıyorum çok şükür şuan bir sorun yok sende korkma ilaç kullanıp uzanirsan geçer insallh