Merhaba bende beyaz akinti oluyor 6 haftalik hamileyim kotu birweymi acaba?
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 14 Ocak 2021 #11 Merhaba bende beyaz akinti oluyor 6 haftalik hamileyim kotu birweymi acaba?
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 14 Ocak 2021 #12 Deniz' Alıntı: Merhaba bende beyaz akinti oluyor 6 haftalik hamileyim kotu birweymi acaba? Genişletmek için tıkla ... canım muhtemelen enfeksiyon olabilir doktora gittiğinde tahlil yaptır
Deniz' Alıntı: Merhaba bende beyaz akinti oluyor 6 haftalik hamileyim kotu birweymi acaba? Genişletmek için tıkla ... canım muhtemelen enfeksiyon olabilir doktora gittiğinde tahlil yaptır
D Deniz Kayıtlı Üye Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 33 14 Ocak 2021 #13 Wubata gidecem inwallah 11 haftasinda cinsiyyeti bilinirmi
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 14 Ocak 2021 #14 Deniz' Alıntı: Wubata gidecem inwallah 11 haftasinda cinsiyyeti bilinirmi Genişletmek için tıkla ... özel hastaneye gidiyorsan tahminde bulunur canım ben devlet hastanesine gidiyorum 21 haftalık oluyoz ama cinsiyeti daha bilmiyorum
Deniz' Alıntı: Wubata gidecem inwallah 11 haftasinda cinsiyyeti bilinirmi Genişletmek için tıkla ... özel hastaneye gidiyorsan tahminde bulunur canım ben devlet hastanesine gidiyorum 21 haftalık oluyoz ama cinsiyeti daha bilmiyorum
2 melek annesiyim Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 783 4 Şubat 2021 #15 Tam yazacaktım git hemen diye gitmişsin şükür cnn düzenli kullan aksatma çok ayakta kalma yorulma fırsat buldukça uzan ayaklarını havaya kaldır dinlen
Tam yazacaktım git hemen diye gitmişsin şükür cnn düzenli kullan aksatma çok ayakta kalma yorulma fırsat buldukça uzan ayaklarını havaya kaldır dinlen