Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gebelikte Mide bulantisi normal mi
Konbuyu başlatanAlimlike
Toplam 10 yorum
Başlangıç tarihi
Gebelik Takibim Konu Bilgileri
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın
@gebelikhamilelikannelik
Istahim sifir bi kase corbayi zorla iciyorum 11 haftalik bebek ben napicam boyle yedigim midemde durmuyo caresi yok mu hep boyle mi olucak hamileligin tadini cikaramiyorum o durumdayim
Istahim sifir bi kase corbayi zorla iciyorum 11 haftalik bebek ben napicam boyle yedigim midemde durmuyo caresi yok mu hep boyle mi olucak hamileligin tadini cikaramiyorum o durumdayim
Canım bende aynıyım benimde yarın 11.haftam bitiyor sabah yediğim tek şey kreker oldu ve bi paket kek oldu onu da kusmamak için uyudum direk akşam da bi salatalık biraz meyve yedim onuda tutamadım çıkarttım zaten ne yaptıysam da çare bulamadım ilaçta fayda etmedi tek çare geçmesini beklemek sanırım bide şeftali vanilya gibi kokular rahatlatıyor ama sürekli nasıl koklayabiliriz bunlarıda dolabı maskeyle açıyorum koku yine geliyor sakız kokluyorum direk yoksa anında kusuyorum çaresiz
Doktorunuz size mutlaka bı ilaç verir ben de öyleydim sürekli çıkarıyordum açlıktan harap düşmüştüm doktorum prilam Dr ilacını verdi gece yatmadan 2 tane alıyordum çok şükür o baya hafifletmisti yoksa ilaçsız geçmiyor şuan 29. haftadayim hala ara sıra midem bulaniyor ama ilacımı her gece yatmadan bir tane içiyorum
Yok cnm malesef caresi 4 veya 4 bucuk aylik olana kadar boyle ben simdi 35 haftalik hamileyim benim halen mide bulantim vqr istahsizim haliylede 4 aydan sonra azaliyo bu kadar olmuyo cnm
Benimde ayni sbh kalktigimda cayin kokusundan bile bulaniyor dr bulanti icin ilac yazdi almadim daha sbh tuzlu seyler yiyorum biraz bastiriyor sonra kalvalti yapiyorum
Doktorunuz size mutlaka bı ilaç verir ben de öyleydim sürekli çıkarıyordum açlıktan harap düşmüştüm doktorum prilam Dr ilacını verdi gece yatmadan 2 tane alıyordum çok şükür o baya hafifletmisti yoksa ilaçsız geçmiyor şuan 29. haftadayim hala ara sıra midem bulaniyor ama ilacımı her gece yatmadan bir tane içiyorum