Mrblar 17haftalik hamileyim kandil diye oruç tutuyorum bu gün bebeğe zarari olur mu aceba
F Fadime gg Kayıtlı Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 115 3 Şubat 2022 #1 Mrblar 17haftalik hamileyim kandil diye oruç tutuyorum bu gün bebeğe zarari olur mu aceba
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 3 Şubat 2022 #2 Fadime gg' Alıntı: Mrblar 17haftalik hamileyim kandil diye oruç tutuyorum bu gün bebeğe zarari olur mu aceba Genişletmek için tıkla ... 1gunden bişey olmaz canim ben bı keresinde uzun yolculuğa çıkmıştım hamileliğin 12 haftası hiç birşey yiyemedim bişey olmadı şuan da 36+3 haftalık hamileyim rahat ol Allah kabul etsin canım kandilin mübarek olsun
Fadime gg' Alıntı: Mrblar 17haftalik hamileyim kandil diye oruç tutuyorum bu gün bebeğe zarari olur mu aceba Genişletmek için tıkla ... 1gunden bişey olmaz canim ben bı keresinde uzun yolculuğa çıkmıştım hamileliğin 12 haftası hiç birşey yiyemedim bişey olmadı şuan da 36+3 haftalık hamileyim rahat ol Allah kabul etsin canım kandilin mübarek olsun