Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar inşallah herkesin durumu iyidir. Malum bayram geliyor. Temizlik yapıyor musunuz. Ben biraz korkuyorum yaparken. Çok ağır iş yapmıyorum ama evi süpürürken koltukların altına falan iyice temiz olsun diye eğiliyorum sizce yapmamalı mıyım?
Kaç haftalık gebesin diyeceğim ama bunun hafta ile de alakası olmuyor ilk aylar düşük son aylarda erken doğum riski eşin yardım edebiliyorsa evi o süpürsün. Şahsen ben şuan annemin yanındayım ama en son 31 haftalıkken kendi evimi temizledim ama eşim evi komple süpürdü ben sadece sildim . Eşine söyle o komple dip köşe temizlesin sen sil sadece
İşte maalesef bütün eşler ok kadar anlayışlı olmuyor benim eşim tüm gün evde yatı bari çocuğa bak dedim Yoda yok bir yandan yaramaz kızım bir yandan hamilelik vala yapa bildiğim kadar yaptı
İşte maalesef bütün eşler ok kadar anlayışlı oluyor benim eşim tüm gün evde yatı bari çocuğa bak dedim Yoda yok bir yandan yaramaz kızım bir yandan hamilelik vala yapa bildiğim kadar yaptı
Kı bugun daha kötüyüm benim kızçe babasının gelmesini bekliyormuş gibi adam geldikten sonra düzenli sancı vermeye başladı 5 saat çektim resmen şiddeti artmayınca hastaneye gitmek istemedim ama ne yürüyebildim nw yatabildim. Şükür şuan sancının şiddeti daha az ama haraketleri azaldı ve kendini çok kasıyor
Çok üzüldüm canım. Bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Kolay bir doğum olsun duamız tüm gebişlere
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğru ama gelen cevaplardan anladığım kadarıyla en iyisi yapmamak. 9 ay idare etsek bişey değil aslında. Allah korusun bebeklerimizi
Benimki daha 15 haftalık. Ben de korkuyorum ve artık yapmamaya karar verdim. En azından dip temizlikten uzak durmak. Sadece hafif günlük ev işlerini zorlamadan yapabiliriz
Ah ah böyle insanlardan nefret ediyorum o çocuğu tek başına yapmıyorsun ya tabili bakacak babası değil mi
Kı bugun daha kötüyüm benim kızçe babasının gelmesini bekliyormuş gibi adam geldikten sonra düzenli sancı vermeye başladı 5 saat çektim resmen şiddeti artmayınca hastaneye gitmek istemedim ama ne yürüyebildim nw yatabildim. Şükür şuan sancının şiddeti daha az ama haraketleri azaldı ve kendini çok kasıyor
Vala sanki çocuğu ben tek başıma yapmışım asla bak bakma sadece kırk yılda bi merhamete geliyor ben banyoya girince bakıyor oda daha banyodan çıkar çikmaz yanıma gönderiyo ya bari üstümü giyseydim diyin yok bukardarı yeter sana diyo çok sinir oluyorum
Ah ah böyle insanlardan nefret ediyorum o çocuğu tek başına yapmıyorsun ya tabili bakacak babası değil mi
Canım doktor erken doğmasın diye ilaç vermedimi bana verdi fitil akşam kullanıyordum sabah akşam kullan açılman ve erken doğumun olmasın dedi bende sadece baskı yaptığı için rahim ağrısı ayakta oluyor onun dışında ağrı falan yok
Vala sanki çocuğu ben tek başıma yapmışım asla bak bakma sadece kırk yılda bi merhamete geliyor ben banyoya girince bakıyor oda daha banyodan çıkar çikmaz yanıma gönderiyo ya bari üstümü giyseydim diyin yok bukardarı yeter sana diyo çok sinir oluyorum
Canım doktor erken doğmasın diye ilaç vermedimi bana verdi fitil akşam kullanıyordum sabah akşam kullan açılman ve erken doğumun olmasın dedi bende sadece baskı yaptığı için rahim ağrısı ayakta oluyor onun dışında ağrı falan yok
Yok birtanem doktorum şuan fitile karşı açık açık dile getirdi zaten haftan gelmiş diye kayra da da bende 27 den 34 e kadar kullandım sokra doktorum bıraktırmıştı şimdi sancıların olacak ki açılma var mı yok mu anlayacağız diye düşün bu da aynısını dedi ilaç vermeyeceğim diye zaten 37 olduk biz şükür . Bu saatten sonra gelse de erken doğum değil