Geç döllenme hakkinda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demet tarafından oluşturulan Geç döllenme hakkinda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,227 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Geç döllenme hakkinda
Konbuyu başlatan Demet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Cnm dolle'dikten 2 3 hafta sonra kanda cikar idarardada 3 4 haftada cikar
Peki Kanda nekativ olursa asaga yukarı 4haftalikken o zaman kesin hamile değilsin mi demek oluyor canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm dolle'dikten 2 3 hafta sonra kanda cikar idarardada 3 4 haftada cikar
Geç döllenme olursa Kanda ve idrarda gecmi cikar

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Mesela benim son adet tarihim 4 mayıs tı Dr muayene ettikten sonra geç Döllenme de yani biz 4 mayıstan hesaplarken dr 11 mayıstan hesaplayacaksınız dedi ultrason da falan bakınca anlamış sanırım

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Mesela benim son adet tarihim 4 mayıs tı Dr muayene ettikten sonra geç Döllenme de yani biz 4 mayıstan hesaplarken dr 11 mayıstan hesaplayacaksınız dedi ultrason da falan bakınca anlamış sanırım

Ben kakn aldirdigimda adet zamanıydı yani eğer hamile olsaydım 4 haftalık felan ol aktı bebek ama hame değilsin dendi eğer geç döllenme olsa o zaman Kanda çıkmadı daha mi geç çıkardı? O zaman?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ben kakn aldirdigimda adet zamanıydı yani eğer hamile olsaydım 4 haftalık felan ol aktı bebek ama hame değilsin dendi eğer geç döllenme olsa o zaman Kanda çıkmadı daha mi geç çıkardı? O zaman?
Kanda pozitif çıkar ama kese geç görünüyor sanırım yani bende öyle olmuştu kese görünmedi ilk kontrolde.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Geç döllenme oldugu zaman bebek ne zaman Kanda ve idrarda çıkar
Canım bebeğin ne zaman tuttuğunu tam olarak drlar bile bilemiyor adet zamanından 2 3 gün önce olduysa mesela sende son adet tarihine göre hesaplarsan bebek daha büyük olması gerekir hesabınla tutmaz. Ve ilk başlarda kanda bile hemen çıkmıyor eğer öyle bi şüphen varsa adette olmuyorsan hala bekle biraz daha sonra tekrar kan ver baktır Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebeğin ne zaman tuttuğunu tam olarak drlar bile bilemiyor adet zamanından 2 3 gün önce olduysa mesela sende son adet tarihine göre hesaplarsan bebek daha büyük olması gerekir hesabınla tutmaz. Ve ilk başlarda kanda bile hemen çıkmıyor eğer öyle bi şüphen varsa adette olmuyorsan hala bekle biraz daha sonra tekrar kan ver baktır Allah gönlüne göre versin inşallah 🙏
Kan verdim nekativ çıktı dediler canim eğer hamileysem kan verdiğim dönem 4 haftalık felan olması lazimdi

Kanda pozitif çıkar ama kese geç görünüyor sanırım yani bende öyle olmuştu kese görünmedi ilk kontrolde.
Hayırlısı olsun sagol cnm

Hmm sagol cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kan verdim nekativ çıktı dediler canim eğer hamileysem kan verdiğim dönem 4 haftalık felan olması lazimdi

Hmm sagol cnm
Kan verdiğin dönem son adet tarihinden sonra geçen 4 hafta canım bebek belki son günlerde tuttu da hamile kaldın bilemezsin öyle olunca da çıkmaz hemen kanda

Tüm sayfalar yüklendi.