Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba ben yeni evliyim bu ay adetime 5 gün kala kahverengi çok az bir akıntım oldu 2 gün sürdü az az ve bitti reglim düzenli ve olacak gibide ağrım var kasık ağrısı bel ağrısı yarın gecikmeye giriyor bu belirti olabilir mi
Kızlar merhaba ben yeni evliyim bu ay adetime 5 gün kala kahverengi çok az bir akıntım oldu 2 gün sürdü az az ve bitti reglim düzenli ve olacak gibide ağrım var kasık ağrısı bel ağrısı yarın gecikmeye giriyor bu belirti olabilir mi
Merhaba canim bende yeni evliyken kahve renkli akinti olmusdu bu kadinin bedenindeki deyiwikligin belirtisi ama gebelik subhen varsa en az 1 hafta gecikmesini bekle cunki erken test yaparsan cikmaz yada kan testide vere bilirsin
Merhaba canim bende yeni evliyken kahve renkli akinti olmusdu bu kadinin bedenindeki deyiwikligin belirtisi ama gebelik subhen varsa en az 1 hafta gecikmesini bekle cunki erken test yaparsan cikmaz yada kan testide vere biliray oldu evlenelide
Merhaba canim bende yeni evliyken kahve renkli akinti olmusdu bu kadinin bedenindeki deyiwikligin belirtisi ama gebelik subhen varsa en az 1 hafta gecikmesini bekle cunki erken test yaparsan cikmaz yada kan testide vere bilirsin
Bende ayni senin gibiydim 3 ayimda hamile oldugumu oyrendim darisi senin basina ama telas yapma reglin gecikmesini belke en az 1 hafta gecmeli sonra hamilelik testini yapa bilirsin