Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emziriyor musun mama mi veriyorsun bacim? Bu donemlerde bebekler en fazla 5-6 saat yemek yemeden durabilirler. Gece mutlaka beslenmesi gerekiyor. Benim cocugum 14 aylik hala gece beslenmesine devam ediyor.
Ne sıklıkla veriyorsun önemli olan bu benim de kızım 10 aylık düzenli uykusu yok hep emmek istiyor 4 5 saatte bir hele önce yenidoğan gibi 2 saate bir emziriyordum kalkıp emmeyene kadar uyumazdı nasıl olduysa 4 saat kesintisiz uyuyor ama daha düzenli nasıl olacak hiç bilmiyorum bekleyim ben de
Yani 9 aylık bı bebek aşağı yukarı 5 saat ara ile beslemen lazım yani kendine bu şekilde hesaplayarak düzenli beslenme saatleri ayarlayabilirsin. Böylece beslenmesi düzene girmiş olur
Gece beslenmesini kesme canım mama dahi olsa . Çocuk doktorları 2 yaşına kadar gece beslenmeisni helede emzirme ise öneriyorlar bilgin olsun daha çok küçük zaten zamanla o gece uyanmayı keser o zaman sende mamayı kesmiş olursun. Şahsen benim oğlum gece bir kere içer uyur sabah 6 ya kadar öyle uyku ile devam eder.
Emziriyor musun mama mi veriyorsun bacim? Bu donemlerde bebekler en fazla 5-6 saat yemek yemeden durabilirler. Gece mutlaka beslenmesi gerekiyor. Benim cocugum 14 aylik hala gece beslenmesine devam ediyor.
Emziriyormusun sadede mama mı veriyorsun bilmiyorum ama her iki türlü de gece beslemen gerekiyor.hele ki şuan geceler uzun,
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani 9 aylık bı bebek aşağı yukarı 5 saat ara ile beslemen lazım yani kendine bu şekilde hesaplayarak düzenli beslenme saatleri ayarlayabilirsin. Böylece beslenmesi düzene girmiş olur