Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben qeceleri uyuyamıyorum bi sağ dön bi sola dön derken sabahı sabah yapıyorum arada kasıklarıma kramp giriyor ama acaba ondan mı uyuyamıyorum gündüz desem oglumdan zaten oturmaya fırsatım olmuyor bu ne zaman düzelir benim gibi olan anneler var mı 28+2 günlük olduk
Ben qeceleri uyuyamıyorum bi sağ dön bi sola dön derken sabahı sabah yapıyorum arada kasıklarıma kramp giriyor ama acaba ondan mı uyuyamıyorum gündüz desem oglumdan zaten oturmaya fırsatım olmuyor bu ne zaman düzelir benim gibi olan anneler var mı 28+2 günlük olduk
32+4 um hala düzelme olmadi benimde bi oğlum var 5 yasinda ikinciye hamileyim bende de uyku hak getire sancilar başladı gece gündüz zombi gibi geziyorum evin içinde
Canım bu yaklaşık 1 sene sonra düzelir şimdi gebelikten doguncada bebişten uyuyamiyacaksin vücut alıştırma yapıyor şimdiden. Ama magnezyum kullanmanı öneririm kramp için.
Bizde 25+2 olduk aynı şeyleri bende yaşıyorum. Nefes almaktada zorlanıyorum sabaha kadar dön dur biraz idare etcez sanırım yapcak bişey yok analık zor hakkaten
29 haftaligim canım aynı durumdayım valla gece uyku yok sağıma yatıyorum batıyo soluma yatıyorum aynı sırtüstü yatilmiyo deli gibi uykum oluyo ama yok gece 4 e kadar donmekden helak oluyorum sık sık tuvalete cikiyorum bide
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bizde 25+2 olduk aynı şeyleri bende yaşıyorum. Nefes almaktada zorlanıyorum sabaha kadar dön dur biraz idare etcez sanırım yapcak bişey yok analık zor hakkaten
18. Haftadayım benimde yeni yeni başladı bacaklarıma kasıklarıma kramp giriyor maalesef. Bacaklarının arasına yastık koymayı dene dönmek falan zor oluyor ama az biraz uyuyabiliyorsun yinede