Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konuda netim.Dogumda zaten ameliyat önlüğü oluyor. İlk dogumum normal oldu. Yarım kollu Gecelik ve sabahlık ile çok rahat ettim . Doğumdan sonra yapılan kontrollerde pijama giy cikar zor oluyor. Yedek olarak yanıma pijama takımı aldım . Muhtemelen çıkarken onu giyer eve gelirim.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Doğumda zaten önlük veriyolar diyolar ama görümcem falan açıklık kontrolü falan yaparlar sana geceliğini giy derler önceden diyo diye uygun buldum aldım bitane biraz kısa imiş ama bakalım lazım olacakmı
Doğumda zaten önlük veriyolar diyolar ama görümcem falan açıklık kontrolü falan yaparlar sana geceliğini giy derler önceden diyo diye uygun buldum aldım bitane biraz kısa imiş ama bakalım lazım olacakmı
Hastanede gerek olur daha pahalıya almak zorunda kalırsın falan dediler bende çok ucuza denk geldi aldım ya özelde normal olacak inşallah bakalım ne giydicekler
Hastanede gerek olur daha pahalıya almak zorunda kalırsın falan dediler bende çok ucuza denk geldi aldım ya özelde normal olacak inşallah bakalım ne giydicekler