Sorum var Gecelik mi pijama mi😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hivda Çulcuoğlu tarafından oluşturulan Gecelik mi pijama mi😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,592 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gecelik mi pijama mi😁
Konbuyu başlatan Hivda Çulcuoğlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynepkoroglu42

Hivda Çulcuoğlu

Kayıtlı Üye
rank
Bn pijama takımı götürmüştüm 🤭
Bende pijama düşünüyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet ameliyathane sırasında doğum anında mavi önlük giydiriliyor canım
Normal doğumda bile mi

Normal doğumda bile mi
2 pijama takımı aldım görümcem falan doğum anı açıklık bakarken falan gecelik giy derler diye gecelikte aldırdı bakalım lazım olacakmı
Aynen doğum esnasında gecelikli pijamami giyilir diye merak ettim gecelik daha rahat gibi

Normal doğumda bile mi
2 pijama takımı aldım görümcem falan doğum anı açıklık bakarken falan gecelik giy derler diye gecelikte aldırdı bakalım lazım olacakmı
Aynen doğum esnasında gecelikli pijamami giyilir diye merak ettim gecelik daha rahat gibi
Ben üçlü pijama giydim çok rahat ettim canım
Pijama aldım ama doğum esnasında gecelik mi rahat olur diye düşünüyorum

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar gece aklıma takıldı ya doğum anında pijamami giyilir gecelik mi 🤭
Bu konuda netim.Dogumda zaten ameliyat önlüğü oluyor. İlk dogumum normal oldu. Yarım kollu Gecelik ve sabahlık ile çok rahat ettim . Doğumdan sonra yapılan kontrollerde pijama giy cikar zor oluyor. Yedek olarak yanıma pijama takımı aldım . Muhtemelen çıkarken onu giyer eve gelirim.

Bende pijama düşünüyorum

Normal doğumda bile mi

Normal doğumda bile mi

Normal doğumda bile mi

Tabii normal doğumda bile . Sancıları da önlüklü iken çekmiştim. 8 saat üzerimdeydi. Böyle olması daha temiz oluyor zaten en güzeli.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bende pijama düşünüyorum

Normal doğumda bile mi

Normal doğumda bile mi

Normal doğumda bile mi

Doğumda zaten önlük veriyolar diyolar ama görümcem falan açıklık kontrolü falan yaparlar sana geceliğini giy derler önceden diyo diye uygun buldum aldım bitane biraz kısa imiş ama bakalım lazım olacakmı😅

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Doğumda zaten önlük veriyolar diyolar ama görümcem falan açıklık kontrolü falan yaparlar sana geceliğini giy derler önceden diyo diye uygun buldum aldım bitane biraz kısa imiş ama bakalım lazım olacakmı😅
O an pantolon kiyafet her ne varsa cikarip veya cikarmadan sıyırıp bakilabiliyor canim illa gecelik gerek yok 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar