Sorum var Gecelik mi pijama mi😁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hivda Çulcuoğlu tarafından oluşturulan Gecelik mi pijama mi😁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,592 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gecelik mi pijama mi😁
Konbuyu başlatan Hivda Çulcuoğlu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynepkoroglu42

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 pijama takımı aldım görümcem falan doğum anı açıklık bakarken falan gecelik giy derler diye gecelikte aldırdı bakalım lazım olacakmı
İyi de kuzum ben hastaneye ilk yattığıö andan itibaren bende mavi önlük vardı doktorlar iç çamaşırına kadar her şeyi çıkartırdklar ameliyat anina kadar onunla durdum hep 2 gün boyunca gecelik giyirmediler banada her an her şey olabilir gebelik bu biz tedbirli olmayız o yüzden bunları giyiyorsun aniden bir şey olsa seni hazırlamakla vakit kaybedemeyiz demişlrrdi kolye vs ne varsa her seyi cıkartmışarlardı.

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
İyi de kuzum ben hastaneye ilk yattığıö andan itibaren bende mavi önlük vardı doktorlar iç çamaşırına kadar her şeyi çıkartırdklar ameliyat anina kadar onunla durdum hep 2 gün boyunca gecelik giyirmediler banada her an her şey olabilir gebelik bu biz tedbirli olmayız o yüzden bunları giyiyorsun aniden bir şey olsa seni hazırlamakla vakit kaybedemeyiz demişlrrdi kolye vs ne varsa her seyi cıkartmışarlardı.
Arkadaşımda gecelik giydirmediler önlük giydim doğumda dedi devletteydi ama görümcem kaynanam al diye para bile verdi bemde aldım mecbur ucuz bitane 😅 bakalım benim nasıl olacak ne giyicem

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar