Allah'ım bunun geç geliyo benimki erken havalar bizi carpdi galiba bacım anlamadım gittiHihhii dün regl oldum kuzum tam da gebelik testi almaya giderken oldum hemde
Allah'ım bunun geç geliyo benimki erken havalar bizi carpdi galiba bacım anlamadım gittiHihhii dün regl oldum kuzum tam da gebelik testi almaya giderken oldum hemde
Ayyyy kız sen bence hamilesinİyi geceler kızlar regl normaldw düzenli olur bu ay nerdeyse 1 haftadır olmadım henüz 3 gündür aşırı bel ağrısı çekiyorum bugun ona ek vajinada sancı ve kramp olmaya başladı . Yarın kendi evime gidiyorum sabahına direk test yapacağı ama istemsizce endişe ediyorum. İlk kez bu kadar ağrım oluyor ilk gebeliğimde vajınada baskı ilk haftalaeda hiç olmadı şuan gebelik olup olmadığını bilmiyorum böyle belirtisi olan oldu mu hiç
Allahın işine bakya çok qaripHihhii dün regl oldum kuzum tam da gebelik testi almaya giderken oldum hemde
Yaptin mi ay testAhhahha kız aklım çıktı ama varya
Ahahahha dün regl oldum kuzum baya korktum amaAyyyy kız sen bence hamilesin
Ayyyy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim şimdi hayırlısı olsun dikkat et bari birdakime her ay bu paniki yaşamaAhahahha dün regl oldum kuzum baya korktum ama
Kuzum ama ilk kez bu kadar korktuğumu hatırlıyorum eşim desen çok üzüldüAyyyy sevinsem mi uzulsem mi bilemedim şimdi hayırlısı olsun dikkat et bari birdakime her ay bu paniki yaşama
Ahahaha ah bu eşler yokmu sanki onlar 9 ay tasiyim onlar bakıyorKuzum ama ilk kez bu kadar korktuğumu hatırlıyorum eşim desen çok üzüldü
Valla ya tamam eşim Kayra ya bakma konusunda acayip yardım ediyor ama yok ben asla istemiyorum şusnlıkAhahaha ah bu eşler yokmu sanki onlar 9 ay tasiyim onlar bakıyor