Canım Allah gönlüne göre versin inşallah ama benim adetim 20 gün gecikti tamamen stresten dolayı sonrada adet oldum ve halsizlik bel ağrısı her şey vardı ben açıkçası hava değişimi ve stres diye düşündüm
Benim son gebelikte öyle oldu damla şeklinde oldu sonra olmadı hamile olduğumu öğrendimKuzum sabah sadece pembe lekelenme oldu damla şeklinde şuan tık yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım şuan gidip taktırabilirsin yeni doğum yapan kadınlards adeti beklemiyorlar
Yani adetli değilkende taktırıyorlar ama adetliyken acı olmuyormuş takarken bana öyle söylediler benim 3 normal doğum oldu ben birşey hissetmedim tabiBen adet olmuyorum daha
Sabah eve giderken eczaneden test alacapım canım hayılrısı olsun inşallahBenim son gebelikte öyle oldu damla şeklinde oldu sonra olmadı hamile olduğumu öğrendim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani adetli değilkende taktırıyorlar ama adetliyken acı olmuyormuş takarken bana öyle söylediler benim 3 normal doğum oldu ben birşey hissetmedim tabi
Qiz catladik ya merak ediyorum seni tesdi yapar yapmaz yazarsin burayaSabah eve giderken eczaneden test alacapım canım hayılrısı olsun inşallah
Tamama canım hala yoldayım bir inseydim ölüypeum uykusuzluktanQiz catladik ya merak ediyorum seni tesdi yapar yapmaz yazarsin buraya
Sağ salim var canim evet yol insani yoruyorTamama canım hala yoldayım bir inseydim ölüypeum uykusuzluktan
Allah razı olsun canım benimSağ salim var canim evet yol insani yoruyor
İnşallah canım yaptın mı testSabah eve giderken eczaneden test alacapım canım hayılrısı olsun inşallah
Abla seni bekliyoz yaptın mı testSabah eve giderken eczaneden test alacapım canım hayılrısı olsun inşallah